SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Estic fart que em truquin comercials de diferents companyies telefòniques o de subministraments a tota hora. Fart que m’ofereixin suposats descomptes amb una lletra petita que probablement m’obligui a pagar més d’una cosa que per telèfon han obviat. Fart d’una pràctica que frega l’estafa i que, a més, és exercida (o comesa, si és estafa) per empleats maltractats que tenen massa fam com per plantejar-se l’ètica de la seua feina.

Estic fart que aquestes trucades es produeixin perquè en algun moment de la meua enfeinada vida vaig acceptar unes cookies o vaig omplir un formulari amb el meu número de telèfon i algú ara s’està lucrant venent aquestes dades. Sé que jo i les meues dades fa temps que som un producte i que estem en venda. Però estic fart d’aquesta indefensió, d’aquesta intromissió en la meua vida i en el meu temps, de l’explotació d’aquests treballadors i del negoci amb el meu perfil d’usuari.

Ensenyeu-me, si voleu, anuncis personalitzats, incorporeu el meu perfil a les vostres estadístiques o el que sigui que feu amb les meues dades, però, si us plau, no em truqueu més.

tracking