SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Ja fa anys que ens ho deia Charles Darwin: “No és l’espècie més forta la que sobreviu, ni la més intel·ligent, sinó la que respon millor al canvi.” L’evolució és constant, inevitable i evident. Tothom n’és conscient, els temps estan canviant. Un famós escriptor digué que “el progrés consisteix a renovar-se” i d’aquí, l’arxiconegut “renovar-se o morir”. Així és.

Els darrers dies el Pompeu ha viscut un confinament total de l’alumnat. Apareixen els primers positius i es tanca el centre per als infants. Una notícia que es precipitava com una gerra d’aigua freda i ens deixava, a tots el que formen part de la comunitat educativa, amb el cor encongit. Tot l’equip docent, i tant que es va renovar!

Es va posar en marxa el pla establert de confinament i, sense perdre temps, es va iniciar l’aprenentatge en línia. Una nova manera d’ensenyar i aprendre que, per a alguns, encara era desconeguda, adaptada a les exigències de l’edat i personalitzada. Trobades interactives que van permetre seguir amb la formació tot compartint continguts, fent col·laboracions per part de tots els usuaris i potenciant el desenvolupament personal d’una forma molt participativa.

Ha quedat palès que tots els membres que formen la comunitat educativa del Pompeu (alumnat, equip docent, famílies, PAS, AMPA...) han treballat com un engranatge que completa la maquinària perquè l’escola continuï activa perquè els nens i nenes puguin seguir el camí d’aprenentatge.

tracking