SEGRE

O.C.

El perill dels extremistes negacionistes i antivacunes

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: Com a treballador de la dura realitat sanitària voldria, respectant diverses opinions, donar a conèixer alguns punts polèmics que difonen alguns grups extremistes a Lleida. Vaig tenir l’oportunitat de sentir una sèrie d’arguments de negacionistes i antivacunes durant un matí, i vaig sentir que negaven la Covid i els morts. Tot això asseguren que és producte dels mitjans de comunicació.

Asseguren que a l’hospital mentim sobre les plantes hospitalàries i que n’obrim de noves tot i tenir buides les de Covid. Ells, que ho saben tot, i amb qui difícilment es pot raonar, asseguren situacions hospitalàries i asseguren que tenen fotos i que a les plantes Covid s’atén segons la vacunació.

Diuen que estan en una guerra i que han anat en grups a la nit a acovardir porters de locals d’oci i que volen entrar sense certificats ni mascaretes. Això sí, no tenen cap solució ni cap alternativa al problema per molt que els preguntis. Tampoc cap argument científic. Simplement, parlen de llibertats individuals i de fer el que volen sense respectar cap norma aconsellada sanitàriament. Ressalten no mirar els mitjans i alliçonen amb la seva realitat i la de dins de l’hospital. Menystenen tot el sacrifici dels sanitaris i la seva lluita.

tracking