SEGRE

Josep VIDAL BORRáS

SEGRE segueix líder indiscutible

Lleida

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: Ho he llegit a les pàgines de SEGRE (dia 10 de desembre) i ho corroboro, ja que soc un addicte a aquest diari i, com a impressor de professió i lector de premsa en general, en dono fe. Sense el més mínim ànim d’adular.

Quan vaig al bar a prendre un cafè veig que els tertulians prefereixen el diari SEGRE a La Vanguardia o altres publicacions, i és que a més de ser un diari bilingüe, local, provincial i general, és un diari complet. SEGRE es va avançar al Diari de Lleida i després a LaManyana (actual i molt selecte) al diari del qual va estar treballant un servidor quaranta anys enrere.

Sembla que SEGRE continua prosperant com a mitjà de comunicació social i d’elit i puja en el rànquing estatal, ja que en arts gràfiques s’ha avançat a la tipografia, l’òfset i pel que sembla ja s’entreveu la impressió de futur, que és la digital. Cada dilluns a les seues pàgines també hi ha una gran informació esportiva molt apreciada. Escriu amb aplom sobrat i és molt honrat, veraç i sensacionalista, però no difama. El seu director, conegut per tots, és el senyor Santiago Costa. No citaré cap columnista i periodista dels molts i bons, ja que no voldria oblidar-me’n cap.

El bon periodista no és qui t’explica el que vols saber, sinó qui et descobreix el que no sabies que volies saber. SEGRE desitja més subscriptors domiciliaris

tracking