SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

La meua afició a escriure diàriament a la secció de les cartes el director o la directora de diaris de tot el país m’obliga necessàriament a comprar cada dia tots els diferents diaris als quals em dirigeixo per saber si es publiquen. Mentre faig aquesta operació de recerca també efectuo una lectura, més o menys profunda, dels més de 40 diaris que adquireixo i llegeixo digitalment, per la qual cosa obtinc una informació no només dels diaris de tirada nacional, sinó dels de difusió local, de totes les tendències polítiques.

No sé si per aquesta circumstància em puc considerar ben informat, però el que sí que m’ha permès aquesta tasca ha estat poder contrastar les notícies des de diferents punts de vista i descobrir reportatges, columnes o informacions puntuals a què de cap altra forma no tindria accés. Hi ha molts dies en què no trobo cap inspiració per escriure a la premsa nacional i, tanmateix, estrany és el dia que no descobreixo alguna cosa en la premsa local que em motivi per desenvolupar alguna de les meues cartes.

És una realitat que les xarxes socials estan passant factura a la premsa tradicional i que els diaris, tant els de tirada nacional com els locals, no estan passant pel seu millor moment, i és des d’aquesta perspectiva des de la qual em sembla obligat rendir un especial homenatge a la premsa local, que ha estat, continua sent i espero que ho continuï sent encara, durant molt temps, d’enorme importància com a canal de comunicació i d’informació puntual i rigorosa de l’actualitat. Una informació plural, veraç i essencial procedent de les diferents regions espanyoles.

tracking