SEGRE

Raquel Fernández Lara

TCA en l'era de les xarxes socials

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: La recent moda de menjar excessivament sa i obsessionar-se amb l’exercici, unit a l’ús de filtres a les xarxes socials que milloren la teua imatge i la pressió social a Instagram on només es veuen cossos perfectes, ha augmentat les conductes de risc entre els adolescents i ha desencadenat en la iniciació primerenca de joves en els Trastorns de la Conducta Alimentària.

Vivim en una societat en la qual se’ns exigeix que siguem perfectes en tots els aspectes i situacions de la vida, sense parar-nos a pensar que ningú no naix amb les mesures “perfectes” establertes i que no tots som iguals. Cada persona és un món i cada persona té el seu cos. Crec sincerament que als col·legis haurien d’incidir més en el fet de parlar sobre la salut mental i física, lligada a l’error d’estar comparant-nos sempre amb persones que mostren una vida totalment irreal en xarxes socials.

Hem d’aprendre a estimar-nos bé, amb les nostres virtuts i defectes, i això haurien d’ensenyar-nos-ho des de ben petits, per evitar aquests problemes en un futur.

tracking