SEGRE

Arseni Antich i Valero

Agustí Bordalba o la millor definició de ser 'una bona persona'

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Isaac Newton va afirmar que “els homes construeixen massa murs i no suficients ponts”. Desgraciadament Newton (1643- 1727), que va ser un excepcional físic, matemàtic, astrònom i teòleg, no va tenir la sort de conèixer l’Agustí i amb això va perdre la possibilitat de llençar a la paperera de la història la seva esmentada frase.

L’Agustí Bordalba Benet era moltes coses i quasi totes bones, però per sobre de totes era “un constructor de ponts”. Un cop rere l’altre trobava fustes, maons, rajoles... per tal de construir un pont que fes possible un nou acord. En silenci, amb la seva discreció habitual, amb la seva mà esquerra i amb el seu savoir faire de mena. Sense esperar agraïments i sense posar-se a la primera fila de la foto. Fent la feina i fent el que creia que calia en tot moment. Lluitant fins al final per arribar on calia. Res era perquè sí i tot tenia la seva raó. Dialogant, comprensiu, obert, apassionat de la seva feina, orgullós dels seus amics, enamorat de la seva família... Això i moltes més coses era l’Agustí.

I ha estat aquest últim fred dissabte de gener que “el maleït bitxo” s’ha emportat el nostre amic Agustí. Malgrat la seva lluita sense descans, malgrat les seves infinites ganes de viure, malgrat tot el que li quedava per fer, malgrat tantes i tantes coses... Ara... res tornarà a ser com abans. Allà on estiguis, Agustí, s’adonaran que els ha tocat la grossa, i mentrestant... nosaltres plorarem la teva absència, enyorarem el teu mestratge i et recordarem com el que sempre has estat per a nosaltres, un autèntic senyor, un excel·lent professional, un gran amic i una excepcional persona. Descansa en pau, amic Agustí, i que el viatge et sigui lleu.

tracking