SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

La setmana passada vam anar a urgències de l’Arnau de Vilanova, amb entrada a les 00.20 L’atenció rebuda tant per part del servei de l’ambulància com dels professionals de l’Arnau, immillorable. A les 01.10 ja teníem totes les proves fetes amb el diagnòstic i el tractament corresponent. La usuària era la mare, de 92 anys i depenent.

El motiu de la visita era una caiguda, per la qual cosa no podia viatjar en cotxe particular. El centre ens va sol·licitar una ambulància per tornar a casa, a Lleida ciutat, i és aquí on manifesto la meva indignació, ràbia, impotència i un munt de sentiments més perquè l’ambulància no ens va portar a casa fins a les 10.00 del matí. És a dir, vam esperar nou hores en un box d’urgències per poder marxar. Vaig preguntar repetides vegades què passava i sempre la mateixa resposta: només hi ha dos ambulàncies al torn de nit, avui hi ha moltes altes, tens molta gent al davant..., això ja no depèn de nosaltres.

A part del perjudici per a l’usuari, també representa un perjudici per a l’hospital, perquè la mare estava ocupant un llit en un box, que es podia necessitar per a un altre usuari, i el que és pitjor: si no pots ocupar el box, et porten a qualsevol racó, amb un munt de gent, on ni tan sols hi ha un mínim d’intimitat.

tracking