SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Li prego que em permeti publicar aquest breu escrit al seu diari, el motiu és la denúncia de l’abús que fan les plataformes de contractació de serveis sobre els seus usuaris, siguin proveïdors com clients.

El meu cas està centrat en l’empresa Booking, que m’aconsegueix clients per un petit apartament turístic que tinc a Esterri d’Àneu. L’apartament el gestionem i netegem entre tota la família. Tots els hostes que hem tingut estan molt satisfets amb el tracte rebut i amb les instal·lacions, tenim una puntuació de 9,8 durant tres anys consecutius. Es va donar el cas que tots els membres de la família estàvem afectats per la Covid-19. No vàrem poder netejar ni desinfectar l’apartament, vam avisar el mateix dia de rebre la reserva i que era el mateix dia que vàrem donar positius en Covid-19. No podíem atendre el client.

Booking va reubicar el client i ens sancionen a la nostra facturació amb 95,20 €, com si fóssim els culpables de la nostra malaltia. No admeten reclamacions ni raons. Per una altra ocasió m’aconselleu que entri l’hoste a l’apartament? Encara que posi en risc l’hoste? Jo crec que he actuat correctament; Booking, no.

tracking