SEGRE

EBS

Imspira. Fase I, II i futura III. El nyap de Metrovacesa al Parc de l'Aigua de Lleida

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: Fiques les il·lusions en la teva nova vivenda, però el que no saps és que signes una sentència a mort. Vas a veure el pis pilot, tot meravellós, un comercial que et ven fum i surts amb una carpeta davall del braç dient: és el pis de la nostra vida. Un cop has signat la hipoteca, escriptura, etc. i ja tens les claus, et diuen que no et preocupis per qualsevol incidència, que, per petita que sigui, tens el servei de postvenda.

Doncs aquí comença el malson. Enumero algunes de les deficiències que tenen aquests pisos i per què no heu de comprar a la futura Fase III. Radiadors que no funcionen, parquet que s’aixeca del terra, banyeres amb cops que amb els dies es van rovellant, inundacions als veïns de les plantes inferiors del teu. Finestres que no tanquen, parets bombades.

D’altra banda, armaris de la cuina que literalment es desplomen, això sí, han vingut a reforçar-los per si de cas. I sense parlar de la zona comuna: meravellosa vista, dues piscines espectaculars que els cauen les rajoles i una fantàstica pista de pàdel plena de bonys. Sense parlar de les portes del pàrquing, que, dia sí i dia també, no funcionen, o bé s’inunda el pàrquing o qualsevol dels trasters.

Quan mirem les fotos de tot això és graciós i esperpèntic alhora per la impotència que genera. Així que el meu consell: vine a viure al Parc de l’Aigua, és una zona espectacular, però no compris mai un pis de Metrovacesa, tens mil opcions millor al barri.

tracking