SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Sr. alcalde de Lleida, fa uns mesos vaig rebre una multa per la quantitat de 200 € a l’aparcar en zona de taxi. Fins aquí, tot correcte. Ara bé, jo posseeixo una targeta de mobilitat reduïda i vaig aparcar en aquella zona perquè allà on estava, concretament a l’hospital Arnau de Vilanova, no hi havia aparcaments d’aquest tipus lliures.

Ja és trist que a tot l’hospital només hi hagi tres aparcaments de mobilitat reduïda. Hi ha al pàrquing? Sí, però vaig estar quatre hores dins l’hospital i, com comprendrà, no era factible. Vaig fer un recurs dient que ni la marca del vehicle ni la data eren correctes i el vau desestimar. El segon cop, el vaig fer dient que posseïa la targeta de mobilitat reduïda.

Què heu fet? Res! Senyor, les persones com jo no tenim aquesta targeta per gust, necessitem aparcar el més a prop possible dels llocs on anem. La majoria no tenim cotxes oficials ni xofers que ens portin a qualsevol lloc. Aquí es veu el que és més important per a vosaltres. Només penseu a recaptar i no en les necessitats de les persones.

tracking