SEGRE

Família Bardella de Castellarnau

Un final de vida digne

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Hi ha moments a la vida que una família necessita, més que mai, suport mèdic i humà, i el final de vida d’un mare estimada és un d’aquests moments. La Carme, la nostra mare, va morir el dia 6 de maig, després d’una llarga malaltia. El nostre desig era poder estar amb ella a casa fins al final, cuidant-la i cuidant-nos, i gràcies al servei del PADES i a l’equip del CAP això ha estat possible. Vivim a Esterri d’Àneu, un poble petit en una vall d’alta muntanya, i poder gaudir d’un servei hospitalari a domicili és un autèntic privilegi. L’alternativa era tenir la mare ingressada en un hospital, a una hora en cotxe de casa, amb el dolor i la dificultat que això ens hagués afegit en un moments tan íntims i importants de les nostres vides.

La mare ha estat a casa seva, al seu llit i dormint com des de fa més de 50 anys al costat del nostre pare; quan encara podia estar asseguda podia veure des de la finestra el despertar de la primavera, i els ocellets que venen al nostre balcó a menjar les molletes de pa que hi troben cada matí. Els amics i veïns han vingut a veure-la, i a portar-li floretes dels seus horts. La família hem pogut estar al seu costat, cuidar-la, donar-li la mà i cantar cançons al voltant del seu llit. Què més es pot demanar? No voldríem tots un final com aquest?

Volem agrair a l’equip del PADES Pallars la seva dedicació, professionalitat i qualitat de l’atenció rebuda, tant a nivell mèdic com a nivell humà, vetllant no només per la salut de la nostra mare, sinó també pel benestar de tot el seu entorn. Tot això complementat amb l’atenció rebuda, com sempre, per tot l’equip del CAP d’Esterri d’Àneu i serveis d’urgències, que han estat pendents en tot moment del que poguéssim necessitar amb gran professionalitat i empatia. Aquests dos serveis, que treballen conjuntament i es complementen, han fet que tota la família hàgim pogut estar tranquils i tan ben atesos com si haguéssim estat en un hospital, però amb el privilegi que ha suposat poder estar a casa nostra. Gràcies, moltes gràcies de tot cor.

tracking