SEGRE

Carta del dia

Josep Lluís Gàzquez

Gràcies, gràcies, gràcies

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Gràcies a tots els ciutadans que ens heu volgut acompanyar en aquesta vint-i-sisena edició de la Festa de Moros i Cristians de Lleida. Sense el vostre suport i caliu la festa no tindria raó de ser. Gràcies per haver assistit als actes, que, en alguns moments sota un sol de justícia, vam organitzar durant tot el cap de setmana.

Com a president de l’Associació vull agrair l’esforç que, restant hores de lleure i descans, han aportat els membres de l’entitat pel lluïment de la nostra festa, especialment el Toni i la Mariona, capitans dels dos bàndols, i els equips que han dissenyat i coordinat els seguicis de les capitanies; els Ambaixadors, Chema i Miquel Àngel; la Tere i el Ferran, consolidats com a actors d’excepció en la seva intervenció a la Batalla, els membres dels grups de dansa i lluita i els encarregats de la intendència, vestuari i infraestructura que treballant a l’ombra han fet possible que tot rutllés a la perfecció. I també a tots els membres de les comparses que heu assistit als assajos, superant les dificultats tècniques i meteorològiques que s’han anat produint.

També vull donar les gràcies a les sis bandes que ens van acompanyar i que van omplir de música els carrers de Lleida.

I per descomptat, a tots els col·laboradors externs, la Maria Jesús i el Joan, amb la redacció dels textos de les Ambaixades i la Batalla; els directors escènics, Jaume i Ramon; grups d’animació, ballets i altres col·lectius de cultura popular que s’han afegit a l’Entrada de Gala. També vull agrair la predisposició dels membres de la Guàrdia Urbana i Protecció Civil, que van vetllar per la gestió de la via pública i la mobilitat, i dels serveis d’emergència, als quals la calor ha obligat a actuar en més d’un moment.

Cal agrair també als mitjans de comunicació la cobertura i difusió que han fet del cap de setmana fester i, és clar, al nostre cap de premsa, el Joan. Finalment, vull agrair la col·laboració de les diferents regidories de l’ajuntament: Festes, Cultura i Participació, que han facilitat la cessió dels equipaments públics, i a la resta d’institucions i empreses col·laboradores pel seu suport econòmic, imprescindible per poder tirar endavant aquesta nostra festa.

Vull demanar disculpes pels inconvenients que hàgim pogut ocasionar, les incomoditats que els escenaris proposats i la quantitat de públic assistent hagin pogut provocar i els retards produïts per l’encadenament d’actes que esperem poder resoldre en futures edicions.

Acabo aquest escrit animant tots els que, un cop passada la festa, vulguin ser protagonistes actius de tota aquesta moguda que significa la Festa de Moros i Cristians de Lleida, i que es posin en contacte amb nosaltres i amb molt de gust els oferirem tota la informació de com hi poden participar.

Moltes gràcies a tothom i disculpeu si m’he deixat algú, ja que encara estem recuperant-nos del cúmul d’emocions viscudes.

Per la Festa de Moros i Cristians i per Lleida, sempre!

tracking