SEGRE

Carta al Director

Cosme Garcia i Mir

Torna l'Aplec del Caragol de Lleida

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Sí, amics i amigues solistes, després de dos anys sense poder anar als Camps Elisis d’Aplec, aquest any sí! Tornem-hi, i amb moltes ganes i amb el mateix esperit amb el qual va néixer la nostra festa d’interès tradicional i nacional de Catalunya i d’interès turístic nacional en l’àmbit de tot l’estat.

La Fecoll amb moltes ganes que tothom trobi el seu ambient i espai, ha programat un bon nombre d’activitats i actes als quals cal afegir els que organitzen les mateixes colles. Aquest XLI Aplec és superesperat i en teníem ganes, si bé no oblidem aquells companys solistes i companyes així com familiars que s’han quedat pel camí en aquests mesos. Per a elles i ells el nostre record.

Al nostre Aplec ningú es pot trobar estrany, pot participar de les colles, dels tastets de caragols i del restaurant al recinte amb menú. També solistes, revetlles, titelles, teatre, havaneres, concerts de grups emergents i DJ, i molta música i festa, actes solidaris, rua i gresca de la bona.

Ja fa XLI anys que es va iniciar la festa, i això cada vegada va a més, i és més i més obert als actes en els quals tothom pot participar. Gràcies a la nostra Fecoll per la seva bona feina de coordinació, als patrocinadors i col·laboradors, tots i totes fem Lleida, aquí i arreu. És un orgull poder ser collista i a més promocionar Lleida i el nostre territori, i això ho fa la mateixa societat civil. Que algunes i alguns polítics i institucions en preguin bona nota, si bé són moltes i molts que creuen en la festa i cal tenir en compte tot el que es fa durant l’any. 

Salut i que tinguem un molt bon Aplec, ja que aquest any el temps ens acompanyarà.

tracking