SEGRE

Dra. M. Teresa Rius Ramírez

Agraïment

Exanestesiòloga de l’HUAV Lleida

La façana principal de l'hospital Arnau de Vilanova.

La façana principal de l'hospital Arnau de Vilanova.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

En la valoració de l’atenció sanitària, a més de la Direcció, Gerència de l’Hospital i responsables polítics, té gran valor l’opinió de pacients i familiars, ja que la viuen en primera persona. És fàcil de caure en la crítica i en la queixa sense conèixer l’enorme sacrifici que es necessita per exercir bé la professió.

El meu marit i jo hem estat metges especialistes a l’Hospital Arnau de Vilanova durant 35 anys, i des de fa alguns més, jubilats, i per tant usuaris. Coneixem des de dins com de difícil que és, de vegades, visitar contra rellotge un gran nombre de pacients, tractar-los, informar familiars, operar amb la urgència que cal, amb escassetat de recursos humans i materials... una gran pressió assistencial agreujada per la pandèmia de la Covid. La línia que separa la salut de la malaltia és molt fràgil, gairebé sense adonar-te’n l’has creuat i et porten en una llitera. Després d’uns dies d’ingrés per a diagnòstic, tractament i evolució, hi va haver un empitjorament clínic greu, detectat ràpidament pel Dr. Milton Martínez Madrigal, que va indicar l’operació quirúrgica urgent.

Un enorme agraïment al Dr. Madrigal, al Dr. Víctor Martínez, neurocirurgians, i a la Dra. M. José Groizard, anestesiòloga, companya i gran amiga per la seua ràpida col·laboració per facilitar l’operació urgent. Un retard podria resoldre el problema d’una altra manera... potser amb seqüeles importants. Més gratitud mereixen, ja que cap no estava de guàrdia i van treballar fora del seu horari laboral sense interferir la tasca de l’equip de guàrdia d’aquell dia ni el funcionament del quiròfan d’urgències. Així és la nostra bonica professió.

Enorme gratitud per a l’UCI, la infermeria de la 4a planta nord, el quiròfan d’urgències i mossèn Àngel. L’atenció mèdica i humana ha estat excel· lent. Mil gràcies.

tracking