SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

En ocasió d’unes vacances frustrades, per la sobtada indisposició de la meua esposa, Isabel Hermosell Poves, vam necessitar assistència mèdica a l’hospital universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Primerament, va ser atesa a les instal·lacions d’urgències, des d’on va ser derivada posteriorment a la planta de cirurgia digestiva. Després dels estudis oportuns, es va decidir una intervenció quirúrgica urgent per obstrucció intestinal.

Enviem aquest escrit amb la intenció de destacar l’atenció que en tot moment vam rebre a les consegüents dependències. És d’assenyalar la professionalitat i l’empatia que cap a la Isabel i la meua família va mostrar en tot moment tot el personal d’aquest hospital. Des del de recepció i administració fins al de doctors, infermers i personal auxiliar, d’urgències i planta. Lluny de casa, és d’agrair aquest carinyo i traça. Així mateix, volem agrair el tracte que ens va oferir el doctor cirurgià Jaume Ortega Alcaide. També volem donar les gràcies al seu equip i als cirurgians que ens van atendre al llarg d’aquest recorregut sanitari.

Tots ells, cada un en la seua funció, excel· lents persones i professionals. La institució i la província de Lleida han de cuidar-los, que segur que ho fan, perquè s’ho mereixen i fan gran aquesta institució. En nom de la Isabel i la meua família, el meu més sincer agraïment i admiració.

tracking