SEGRE
Una màquina treballant ahir a la rambla Aragó.

Una màquina treballant ahir a la rambla Aragó.JORDO ECHEVARRIA

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: Em sap greu, haver d’escriure cartes amb queixes per assenyalar aspectes negatius de la meva estimada ciutat, però la realitat m’hi obliga. Una vegada més, l’ajuntament s’ha llançat a la realització d’un projecte que, lamentablement, no aportarà millores pràctiques al dia a dia de la ciutat i suposarà la pèrdua de places d’aparcament.

L’enquesta publicada en aquest diari del passat diumenge 27 manifesta que un 81,56% de les respostes és contrari als projectes de la nova rambla d’Aragó i de Prat de la Riba, dos carrers cèntrics amb trànsit intens però fluid, amb voreres amples, sobretot a rambla d’Aragó. Totes dues són funcionals, estan prou bé, doncs, per què reformar-les?

En canvi, quan es farà un arranjament i recuperarem el Parc de les Basses d’Alpicat?, una gran zona verda de quasi 14 hectàrees i a tocar de la ciutat. Aquest pot ser un gran lloc d’esbarjo i sense generar grans despeses. Moltes ciutats voldrien disposar d’una superfície semblant i que és de propietat municipal sense càrregues. Recuperem-lo ja, tornem a obrir el càmping, un atractiu per portar visitants, dotem-lo dels oportuns serveis de restauració i estarà freqüentat tot l’any.

Aquesta sí que seria una obra emblemàtica i amb un gran actiu en la gestió de l’ajuntament i no empantanar-se en obres que serviran per entorpir la circulació al centre de Lleida.

tracking