SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: El divendres dia 2 de desembre de 2022 a les 20.00 hores es va celebrar a la sala d’actes del casal de Puiggròs la conferència informativa sobre l’aprovació definitiva de la incineradora a TRACJUSA de Juneda. Amb el present escrit els veïns del poble i assistents a l’acte volem manifestar la nostra profunda decepció davant l’absència de cap representant del nostre Ajuntament a l’acte en qüestió. Considerem que fou totalment lamentable i una autèntica falta de respecte la manca de presència de l’Ajuntament a la conferència, així com tampoc dels promotors del projecte que el defensen.

En aquest sentit, i davant l’absència del consistori, entenem que tots i cadascun dels nostres representants polítics resten a favor d’aquest projecte que únicament es durà a terme per beneficiar-ne els promotors, entre d’altres, no aportant res de favorable ni al poble ni a la comarca, tot al contrari. Si bé es cert que el projecte ja està aprovat, com a mínim, i per respecte als veïns del poble i principals afectats que han manifestat des del principi la seva disconformitat amb el projecte en qüestió, hagués estat procedent, legítim i diligent per part de l’Ajuntament de Puiggròs donar la cara i expressar els motius pels quals han considerat adient donar suport al projecte de la incineradora tenint en consideració l’envergadura del projecte i els greus perjudicis que comportarà la implantació d’aquesta planta al poble.

Cal tenir en consideració que a part dels problemes de salut i ambientals que són evidents, la implantació del present projecte, com és de coneixement públic i notori, també afectarà en la resta d’àmbits de la vida del poble; el turisme, l’augment de població i la devaluació dels habitatges del mateix, entre d’altres. En nom dels assistents a l’acte agraïm als seus promotors i concretament l’Ajuntament de Puiggròs haver-nos fet “beneficiaris” d’un número de loteria sense ni tan sols haver-hi jugat. Moltes gràcies a tot el cons

tracking