SEGRE

Família Josep Majós i Badia

Gràcies al doctor Porcel

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Aquestes paraules són per donar les gràcies a tot el personal de la segona planta d’oncologia, a l’oncòleg doctor Rodrigo, a la planta de pleura, al doctor Porcel i unes meravelloses infermeres, així com els que ens van rebre a urgències: doctora Anna Prieto i altres sanitaris. Ens van cuidar el nostre Josep amb una mostra d’humanitat, tendresa i afecte que no va inclosa en el seu sou.

Ho van fer amb una mostra d’amor tendre i desinteressat que és impagable. Li van donar esperança i ell no la va perdre mai gràcies al carinyo de tots vosaltres, així com del nostre familiar doctor Àngel Pedra, que li va aportar l’esperança i la calma que ell necessitava. També a la Pilar, del CAP D’Almenar, per a qui no tenim paraules d’agraïment, juntament amb les seves companyes, que el van atendre durant tot aquest temps. Mil gràcies. 

Feia mesos que lluitava contra un càncer que se’l volia emportar. I ho va fer, el dia 15 desembre. De tot cor, gràcies a tots i totes per cuidar-lo entre tots durant aquest any i mig. Si us plau, cuideu-vos molt. Sou un tresor.

tracking