SEGRE
© Queixes per les cues a Prat de la Riba

© Queixes per les cues a Prat de la RibaGERARD HOYAS

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Fa uns dies que van començar les obres a Prat de la Riba. Em vaig haver d’esperar més de mitja hora per poder arribar a casa. Visc a Cappont, però treballo a una perruqueria del Clot de les Granotes. Potser s’hauria d’haver comunicat millor, tenint en compte tot el volum de trànsit que absorbeix Prat de la Riba. Una cagada, sincerament. Però, amb tot, entenc que vulguin reformar una de les principals artèries de la ciutat.

Lleida ha canviat moltíssim tot aquest temps, i les vies principals també ho han de fer. La mobilitat ha evolucionat, i de fet el meu fill va al Campus d’Agrònoms de la UdL amb bicicleta. La ciutat ha canviat, ara ens movem més caminant, i menys en vehicle. I els patinets i les bicicletes, malgrat que entenc les crítiques, formen part del futur.

Entenc perfectament les crítiques dels embussos i de la proximitat amb el Nadal, però quan s’havia de fer? El canvi de mobilitat fa temps que ha arribat a la nostra ciutat. Per aquest motiu, és una bona notícia que es reformi Prat de la Riba. Els comerciants necessitaven més voreres per als seus comerços, i els vianants requerien més espai. I no parlem de les bicicletes i els patinets, que fins ara no podien creuar Lleida per Prat de la Riba. Ara això canviarà.

I no em va agradar gens haver-me d’esperar 30 minuts a arribar a casa, però per fi Prat de la Riba serà més verda, amb carril bici, i més amable amb el veïnat. Aquesta és la Lleida que sempre he volgut, tingueu paciència. Tinguem paciència.

tracking