SEGRE
Carrer Ramon Soldevila

Carrer Ramon SoldevilaGM

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: És llastimós sortir cada matí per anar a treballar i no poder creure el que veus un cop surts per la porta: contenidors fora de lloc, brutícia al voltant i restes de brossa al llarg del carrer. Per un moment podries pensar que al carrer Ramon Soldevila de Lleida no paguem impostos, ni la taxa de recollida d’escombraries, ni l’IBI, però no és així, el paguem, i no poc, però sembla que no tenim dret a tenir un carrer net i en ordre.

No sé si és culpa de l’empresa concessionària del servei de neteja o de la falta de vigilància de l’ajuntament, tampoc obviaré l’incivisme d’alguns veïns, però estic segur que una cosa porta a l’altra.

Sento vergonya per l’estat en què es troba el meu carrer, i més encara dels responsables d’aquest fet, als quals sembla no importar-los, tot i que reiteradament se’ls ha fet dit. Ah! I, si obres una incidència a l’app Appunta, et contesten al cap d’uns dies i et diuen: La incidència ha estat resolta. Cágate lorito, que diuen...

En fi, que no esperi l’equip de govern que els torni a votar. Canviar no fa polls i veurem si els següents prenen nota d’aquest malestar ciutadà, del qual em sento partícip.

tracking