SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Des de l’ANC Lleida fem arribar el nostre agraïment a totes aquelles persones que de forma altruista han col·laborat en la campanya #NingúPassantGana, en la seva tercera edició, campanya duta a terme recentment en benefici de la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida que ha tingut un gran èxit gràcies a les aportacions de tots els que han participat en la recollida, en què s’ha recollit 500 quilograms de productes que es distribuiran a aquelles persones, famílies, centres i institucions que ho requereixen. 500 quilograms de solidaritat que demostren, un cop més, la responsabilitat i l’esforç de la nostra gent perquè molts puguin tenir un plat a taula.

Es va fer lliurament dels productes recollits el proppassat dia 5 de gener de la mà de Jordi Alsina, coordinador de l’ANC Lleida, als representants del Banc d’Aliments Antoni Fo i Teresa Farré, president i directora, respectivament. Donem les gràcies, especialment, al Banc dels Aliments, per la tasca que realitza pal· liant les necessitats bàsiques de totes aquelles persones més vulnerables que cada any incrementen en nombre, malauradament, i més després de la recent pandèmia de la Covid-19.

També volem agrair a tots els voluntaris que ens han permès realitzar aquesta campanya #NingúPassantGana amb la seva dedicació i el seu temps. Sense ells no hauria estat possible. Gràcies per ser-hi sempre, amb aquella empenta i il·lusió per tirar endavant projectes que volen transformar la societat des dels petits gestos i que al final esdevenen grans fites. Un cop més, gràcies! Per últim, volem agrair la col·laboració dels supermercats, dels diversos comerços de barri i dels mitjans de comunicació, entre els quals el diari SEGRE i Lleida TV, que han publicat la notícia i han permès la difusió de la campanya.

Un any més, des de l’ANC Lleida hem volgut donar un cop de mà al Banc dels Aliments perquè creiem que és més necessari que mai, per bé que seguim endavant en la construcció d’un país millor amb la creació de la República Catalana, un país on sabem que no es resoldran tots els problemes a l’instant, però en el qual sí que es milloraran les condicions de vida mitjançant una veritable justícia social i una redistribució de la riquesa que permetin viure a tothom amb dignitat

tracking