SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Vivim en una societat plena de temors, en la qual portem l’armadura ja posada, fins i tot algun cop he pensat que les noves generacions neixen amb ella.

Penso que és de covards no expressar el que sentim, el fet de portar aquella pedra damunt pensant que diran o bé com gestionaré si una vegada obro el meu cor en expressar el que sento, no rebré la mateixa resposta. Doncs deixa’m que et digui que el no ja el tens, i que possiblement cada dia expressant el que sents és una nova oportunitat per atansar-te a la felicitat. I recordar-te que aquesta vida és només una i ben curta com per quedar-me dintre lo més bonic que ens ha donat la natura: els sentiments.

Des d’aquí vull agrair a una persona molt especial que m’ha fet prendre consciència les paraules anteriors, el temps és massa curt com per no expressar el que sentim. I que per molts sentiments que hi hagi, si no s’espremen, s’estanquen, i que gràcies a aprendre a expressar-los he arribat a conèixer sentiments que ni sabia que podria arribar a sentir o bé reviure’ls. No et deixis enganyar per la societat, dir el que sents no és perdre la teva dignitat ni molt menys, esprémer els teus sentiments et farà créixer com a persona i fins i tot arribar a descobrir sentiments que ni tan sols sabies que tenies.

Des d’aquí també vull fer una crida demanant que la Generalitat, referent als instituts, puguin tenir almenys una hora setmanal de Gestió Emocional. Ja que no només farà que els nostres joves aprenguin, sinó que també lluitaran per millorar la societat.

tracking