SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El senyor Vidal Vidal ha publicat un article d’opinió sobre mi que considero allunyat de la realitat i contradictori en el qual, de fet, reconeix que no em coneix tant. Em pregunto si el motiu de l’article del senyor Vidal Vidal, com d’altres que s’han anat publicant, es deu al nerviosisme de les persones a les quals defensa i al fet de no voler assumir cap responsabilitat per les decisions que han pres o que han deixat de prendre.

Tampoc entraré a parlar sobre les paraules que utilitza, perquè si alguna cosa em caracteritza a mi, així com als i les socialistes, és que no fem desqualificacions personals. Jo voldria dir al senyor Vidal Vidal que estic a la seva disposició per explicar-li quin és el nostre projecte, que s’ha basat en construir propostes per fer de Lleida una millor ciutat, gràcies al qual els lleidatans i les lleidatanes se sentin orgullosos i orgulloses de viure-hi i de ser de Lleida.

A cada debat hem sigut responsables i hem presentat una alternativa, escoltant les veïnes i els veïns. Vam fer una proposta per a l’atenció social de les persones, que aquest govern municipal va acceptar en la seva pràctica totalitat, i hem estirat la mà en tot allò que beneficiava la ciutadania. En canvi, el govern municipal d’aquests quatre anys no ha volgut escoltar què li deia la ciutadania.

Aquest govern, que ha patit dos cessaments, quatre dimissions i dues expulsions, ha deixat enderrocar el nostre patrimoni, no ha escoltat el barri de Pardinyes, ha tancat dues escoles bressol, ha deixat sense menjador les llars de jubilats i ha tancat el local social de les dones del Clot, mentre s’ha gastat 2,6 milions d’euros en estudis.

En quatre anys hem tingut la sensació que han estat més pendents del PSC que de mirar endavant i de fer autocrítica. I malgrat els intents de voler-nos associar a la dreta, voldria recordar que les decisions que han pres ells precisament han sigut amb un partit de dretes, que té com a projecte estrella l’especulació immobiliària.

El 28 de maig, volem guanyar per les lleidatanes i lleidatans i tornar a posar a disposició una Paeria empàtica, que escolti a tothom, que estigui oberta a tothom i que tingui la confiança de totes i tots.

tracking