SEGRE

COL·LABORACIÓ

La restauració de l'ordre constitucional: és que no ho sabíeu?

Diputat del PP per lleida

La restauració de l’ordre constitucional: és que no ho sabíeu?

La restauració de l’ordre constitucional: és que no ho sabíeu?SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A aquests revolucionaris de cotxe i sous oficials sembla haver-los sorprès que el Govern central vulgui protegir el dret de tots els ciutadans espanyols. Amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució per obligar al compliment de la Llei, per recuperar l’Estat de Dret i per restaurar l’ordre constitucional. Han organitzat una revolució en contra de l’Estat des d’una part de l’Estat que governen gràcies precisament a aquestes lleis que ara atropellen i substitueixen per una altra legalitat que no compleix ni les mateixes normes de l’Estatut de Autonomia.

Semblen també sorpresos per les conseqüències d’una hipotètica independència. No era l’Astut Messies el que assegurava que amb la independència els bancs es barallarien per venir? No era Junqueras, mag de l’Economia que dirigeix la Conselleria del mateix nom, el que afirmava que cap empresa no se n’aniria de Catalunya? Doncs més de 1.400 ja, els principals bancs fugen espaordits i els estalviadors retiren els seus dipòsits davant d’una possibilitat irreal. Si fos real, les conseqüències serien ruïnoses.

Aquests salvapàtries promotors del procés tampoc no sabien que una Catalunya independent quedaria fora de la UE malgrat que tots els governs comunitaris els ho han reiterat més de mil vegades. L’última, a l’entrega dels premis Princesa d’Astúries, en què els màxims dirigents de la UE, Tajani, Juncker i Tusk, es van expressar inequívocament a favor de la integritat territorial d’Espanya, com de la de tots els Estats de la UE i a favor de la Constitució i de l’Imperi de la Llei, que és el que distingeix els Estats Democràtics dels Estats Totalitaris.

És que algú amb seny pot pensar que la Unió Europea, que agrupa 28 Estats, que va tenir origen en el Tractat de Roma del 1956, que es va fundar per evitar que es repetissin les dos Guerres Mundials provocades per nacionalismes exacerbats i que és avui l’espai de llibertat més gran, justícia, social, prosperitat i benestar del món, estaria donant suport disposada a suïcidar-se a un secessionisme deslleial i totalitari que podria encomanar-se a la resta d’Europa?

POBLE DIVIDIT

És que no sabíeu –sí que ho sabeu perquè en privat confesseu que “encara no som prou”– que no podeu parlar d’un sol poble quan amb totes les coaccions i trampes del món no arribeu ni a la meitat dels vots? És que no vau veure a la manifestació del 8 d’octubre que heu partit el poble de Catalunya en dos i que no es pot governar en contra de la meitat de la gent sense produir enormes esvorancs? De quins sentiments parleu? Dels vostres, esclar. 

Quants pensionistes voleu continuar enganyant? Com es pot tapar que les reserves turístiques i la facturació hotelera han caigut un 30 per cent, que més de 4.000 Milions d’Euros van ser retirats dels comptes bancaris catalans, que fora de la Unió Europea prop del 70 per cent dels productes de Catalunya quedarien subjectes a aranzels i que la ruptura de la legalitat és el que provoca la fuga de les empreses que volen seguretat per als accionistes, clients i treballadors i no volen abandonar el paraigua del BCE?

LA REALITAT

Són realitats inocultables. Preguntes sense resposta; si és que no voleu seguir mentint obscenament, com fins ara, els catalans, al quals ningú no ha governat tan sectàriament. Probablement esteu convençuts, com Goebbels, que una mentida mil vegades repetida es pot convertir en veritat. Crèieu que amb la TV3 per cent, amb la doctrina de les escoles i amb l’Òmnium i l’ANC podríeu enganyar tothom. És que de veritat podeu afirmar que esteu a favor dels catalans quan heu entregat Catalunya a la CUP, que ara com al 34 pretén abolir la propietat privada i nacionalitzar la banca, els mitjans de producció i els mitjans de comunicació? No sabeu que la CUP utilitza la independència de Catalunya com a eina per a la revolució? És que no veieu que Puigdemont és un titella de la CUP, que és qui l’ha posat?

ÚLTIMA PROPOSTA

No, no us esperàveu la fermesa del Rei, del President del Govern espanyol i dels partits constitucionalistes en defensa de la Constitució, de l’Estatut i de l’Estat de Dret. No us esperàveu el suport internacional i europeu i no comptàveu que les empreses fugirien de Catalunya i que molts dels vostres s’emportarien els diners per posar-lo ben resguardats. Però, sobretot, no us esperàveu que més d’un milió de persones amb banderes espanyoles i senyeres inundessin els carrers de Barcelona. Heu separat famílies i fragmentat Catalunya, però encara queda una oportunitat per no sucumbir a la demencial estratègia del com pitjor, millor. Esteu destruint Catalunya! Aprofiteu, si us plau, l’última oportunitat que, per parar això, se us dóna en el Senat i no ens feu més mal ni us el feu a vosaltres!!

tracking