SEGRE

COL·LABORACIÓ

Mentides, insults i amenaces

portaveu de Cs Lleida

Mentides, insults i amenaces

Mentides, insults i amenaces

Creat:

Actualitzat:

La tensa setmana passada passarà a la història com una de les més prolífiques en mentides dins del ja dilatat món dels enganys en l’anomenat “procés”. I no em refereixo als vergonyosos fets ocorreguts al Parlament, no. Em centraré en el ple de la Paeria de divendres passat. Un ple en el qual gràcies al nou sistema de videoactes tot aquell que ho desitgi podrà comprovar el que van arribar a dir alguns portaveus durant les intervencions d’unes mocions que, una vegada més, traspassaven els temes d’àmbit municipal per dedicar-se a l’únic que els importa als partits proponents: el dogma separatista. I per a això, no van dubtar a recórrer, a banda de les habituals mentides, a l’insult i a la desqualificació més grollera d’aquells que ens oposem al separatisme i defensem l’Estat de Dret i la Constitució. Que dolenta que és la causa independentista perquè l’hagin de defensar a força de mentides i insults.

Així, vam haver de suportar com, de la mà dels profetes de la postveritat, se’ns titllava textualment de corruptes, mafiosos, marca taronja del feixisme, nacionalistes espanyols supremacistes, repressors, sequaços, coaccionadors, feixistes d’ultradreta, etnicistes, fills del franquisme... Unes intervencions grolleres, plenes de falsedats i carregades de cinisme. Com quan per finalitzar la seua intervenció el senyor diputat a Corts, Toni Postius, va tenir el desvergonyiment d’apel·lar a la convivència a la ciutat per part de tothom i d’estar a l’altura del que la situació exigia... i això tot just uns minuts després d’haver-nos insultat.

I això mentre en alguns municipis els regidors d’ERC i el PDeCAT declaren persones no grates per les seues idees. I això el dia després del tercer atac a la seu de Ciutadans en set mesos i el dia després d’una manifestació d’estudiants que va empaperar el portal de la nostra seu i en la qual es van cridar floretes com “Ciutadans, partit feixista”, “sou l’escòria del país” i “culpables”.

D’aquí a una cinquantena de dies, els ciutadans catalans anirem a votar. En unes eleccions de veritat, amb garanties legals, vot secret, una junta electoral que garanteixi la netedat del procés, amb un cens electoral i urnes de veritat.

I aquell dia, els ciutadans catalans podrem elegir partits i persones que voldran governar per a tothom, defensant la llei, defensant la Constitució, les institucions, defensant la llibertat i la democràcia. Ciutadans de Catalunya: a les urnes.

tracking