SEGRE
Gràcies

GràciesSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Gràcies. Gràcies per haver-te rebel·lat i haver confiat en nosaltres, ja sigui per primera vegada o per catorzena. Per haver cregut que som l’opció més sensata per acabar amb els problemes que afecten tots els catalans. Per haver superat insults, calúmnies i mentides que aboquen sobre nosaltres. Per deixar de banda l’enfrontament i apostar per la convivència. Per resistir a la pressió del què diran. Gràcies per ser valent.

Gràcies a tu, Ciutadans ha guanyat les eleccions autonòmiques catalanes, com a primera força tant en vots com en escons. Però és que gràcies a tu Ciutadans també ha estat primera força a la Vall d’Aran, i a la mateixa ciutat de Lleida. Tota una lliçó per a aquells que volen parlar en nom de tots els catalans.

Encara que també volem agrair-te que ens hagis votat des de la comarca de Noguera o les Garrigues, on agafar la papereta taronja és especialment complicat. Gràcies, de veritat.

Ho hem dit sempre i ho continuem mantenint: som gent normal fent política.

Per això hem enviat al Parlament un metge a liderar totes aquelles iniciatives destinades a millorar la sanitat catalana. Un informàtic aranès a impulsar les noves tecnologies i a connectar millor la nostra província. Un expert en relacions internacionals a recuperar la confiança de totes les nostres empreses i inversors.

Però, sobretot, hem enviat aquestes tres persones a fer alguna cosa aparentment revolucionària: donar-te veu en un Parlament on els separatistes es resisteixen a parlar d’atur. O de llistes d’espera. O de condicions dels professors i alumnes. O de taxes universitàries. O d’autònoms. O d’agricultura. O de guarderies. O d’accés a l’habitatge. O de qualsevol altra cosa que no sigui el monotema del procés.

I no serà fàcil. Malgrat que les eleccions han tornat a deixar clar que l’independentisme no és majoritari en la societat catalana, continuen sense tenir-nos en compte.

Però això no ens frenarà. Ni en el Parlament, ni en qualsevol altre lloc, ja sigui el Congrés dels Diputats o els Ajuntaments on t’estem representant (el de la ciutat de Lleida inclòs, per descomptat).

I no perquè siguem millors o més llestos. No els deixarem imposar els seus plans rupturistes perquè tenim un compromís amb tu. No ens doblegarem perquè això seria trair la confiança que has dipositat en nosaltres. I aquesta confiança continua sent el nostre motor i motivació per treballar i intentar millorar el teu entorn dia a dia.

Aquest any que tot just comença està carregat de projectes i objectius destinats que la teua vida sigui una miqueta millor, i te’ls anirem explicant a mesura que els desenvolupem.

Continuem complint amb tu, però de moment deixa’ns donar-te les gràcies una vegada més i desitjar-te un feliç 2018 per a tu i els teus. Quedem a la teua disposició.

La victòria de Ciutadans en les eleccions és tota una lliçó per a aquells que volen parlar en nom de tots els catalans.

tracking