SEGRE

COL·LABORACIÓ

Ànims, emprenedors!

portaveu de Cs Lleida

Ànims, emprenedors!

Ànims, emprenedors!SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja està oberta la segona convocatòria d’ajuts al teixit empresarial. Aquests ajuts que va impulsar el Grup Municipal de Ciutadans als pressupostos del 2017 van donar un excel·lent resultat, i per això, als pressupostos del 2018 hi hem tornat a apostar, amb la introducció d’alguns canvis després d’avaluar les de l’any passat.

En primer lloc, i abans de passar a desgranar les novetats, hem d’agrair l’excel·lent tasca realitzada per tots els treballadors públics que s’han implicat en aquest projecte. Sense la seua paciència, experiència i voluntat de servei a la ciutadania, aquests projectes serien inviables.

Hores d’esforç per realitzar les bases, revisar les sol·licituds, comprovar els requisits, atendre els sol·licitants i després, més hores per a supervisions de la destinació dels ajuts. I des de l’anonimat i l’única recompensa de saber que s’ha realitzat una bona feina. Doncs aquí va el nostre públic reconeixement: gràcies, gràcies i mil vegades gràcies.

Anem ara a la tipologia d’aquests ajuts: van dirigits a aquelles persones que tinguin un negoci o un nou projecte empresarial a Lleida.

Els sol·licitants no han d’estar necessàriament empadronats a la nostra ciutat, però el negoci sí que ha d’estar-hi establert. El termini acaba el 4 de juliol del 2018. I són ajudes a fons perdut de fins a 3.000 euros per projecte amb un mínim d’inversió de 6.000 euros. Seran vàlides les que es realitzin entre l’1 de gener del 2018 fins al 30 de desembre del 2018 i en empreses de nova creació, amb data constitució fins a 31 de desembre del 2018. Aquest any, a més, augmentem la quantia de la dotació de la partida a 150.000 euros.

Hem d’estar orgullosos d’aquelles persones que arrisquen i creen projectes empresarials. Ells, els petits emprenedors, els autònoms, conformen un teixit empresarial de primera categoria.

Generen llocs de treball, generen riquesa, generen una ciutat dinàmica, amb una societat cohesionada. I des de Ciutadans creiem a correspondre aquest esforç amb una empenta, ja sigui amb aquests ajuts des de l’Ajuntament de Lleida o amb les noves lleis d’autònoms i els acords pressupostaris que impulsem al Congrés dels Diputats.

Així que, Carolina, Pau, Rosa, Sergi, Alejandro i resta de receptors del 2017: ànims. I, gràcies per ser-hi, apujant la persiana cada dia en aquests moments complicats.

A aquells que podeu optar a la nova convocatòria: ànims i llanceu-vos-hi, és el vostre moment. I a tots: ànims, emprenedors. Continuarem estant del vostre costat perquè creiem en vosaltres.

tracking