SEGRE

COL·LABORACIÓ

Continuem complint amb tu

Portaveu de Cs Lleida

Continuem complint amb tu

Continuem complint amb tuSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Quan va ser l’última vegada que et vas comprometre amb alguna cosa? A fer una mudança, a fer exercici, a ajudar els teus pares, que ja no estan com abans, a pagar una hipoteca... Si et pares a pensar, estem segurs que no fa tant que t’has embarcat en alguna d’aquestes empreses. I per això estem igualment segurs que saps perfectament de què et parlem quan esmentem la paraula “compromís”.

Doncs bé, aquesta paraula, la de “compromís”, és la que tenim gravada a foc els regidors del grup municipal de Ciutadans amb tots els veïns de la ciutat de Lleida. Continuem sent molt conscients que ens devem a tu i a la resta de ciutadans per millorar el vostre dia a dia. I això no es demostra amb paraules, sinó amb fets.

Per això, des de fa uns dies, hem iniciat una campanya en la qual t’expliquem, mitjançant tres fullets, algunes de les propostes i projectes que hem dut a terme durant aquest mandat.

Uns fullets en els quals t’expliquem que hem lluitat perquè el castellà sigui també llengua per tractar amb l’administració local. Perquè les persones tenen dret que els documents que se’ls expedeixen i els tràmits en paper o via internet estiguin disponibles en català i en castellà.

T’expliquem que hem impulsat els pressupostos participatius. Una iniciativa que comporta una implicació real i total dels veïns en el desenvolupament d’aquesta ciutat. Amb aquesta acció hem aconseguit fomentar els debats i el diàleg entre l’administració els mateixos ciutadans.

T’informem que hem impulsat i millorat els ajuts a fons perdut a emprenedors, un buf d’aire fresc en la cursa d’obstacles que suposa començar un negoci. Totes aquelles persones que treballen pel seu compte saben el reconeixement que suposa que l’administració sigui un aliat i no un enemic.

I volem dir-te també que hem garantit que Lleida sigui respectuosa amb la legalitat i la neutralitat en els espais públics. La política ha de vetllar perquè cada ciutadà voti i pensi el que vulgui, però respectant els seus veïns.

I hem reforçat la Guàrdia Urbana. I augmentat la transparència d’aquest consistori. I garantit el pagament a proveïdors. I reduït el deute. I ordenat els comptes dels departaments. I augmentada la despesa social. I fomentat la difusió de la nostra oferta cultural. I fomentat l’esport femení. I la construcció de nous carrils bici. I…

Moltes propostes. Molts fets. Totes amb una única finalitat: millorar el teu dia a dia i el dels teus. Perquè, tal com ja vam acordar des del primer dia, continuem compromesos amb tu.

I tal com acrediten totes aquestes propostes que et mostrem i tantes altres que pots trobar al nostre web i a les nostres xarxes socials, continuem complint amb tu.

tracking