SEGRE
Vamos, Ciudadanos

Vamos, CiudadanosSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans s’ha confirmat com un projecte guanyador que ha crescut un vuitanta per cent en menys de tres anys, al passar a liderar l’oposició a Espanya. La mala notícia és que els pactes de Sánchez es materialitzaran ben aviat, encara que no els donaran a conèixer fins a passades les eleccions municipals. Podem marcarà l’economia i ERC, la seua política territorial. El PSOE pretén pactar amb el populisme i governar diversos ajuntaments amb ERC.

També aquesta mateixa setmana hem pogut conèixer que Sánchez acaba d’anunciar a Brussel·les la previsió de recaptar 26.000 milions amb nous impostos. Era previsible, però ho va ocultar durant la campanya. La pujada d’impostos recaurà en la classe mitjana, que pagarà encara més. Ja vam advertir que això és el que passaria si guanyava Sánchez, però ho han decidit els espanyols.

Urgeix un nou model laboral que garanteixi llocs de treball dignes, estables i de qualitat i que no s’oblidi dels joves. A Lleida hi ha moltes persones a l’atur, un munt de gent treballant en precari i massa a l’estranger. Caldrà estar atents al que prometen els futurs alcaldables. Com pensen activar l’economia, donar seguretat als carrers i als domicilis particulars, o millorar la neteja? Aquests són temes principals. I també importen els futurs pactes. Prefereixen un tripartit dels socialistes amb Podem i ERC? O escolliran un partit que des del centre pugui capitalitzar el canvi i dedicar-se a fer reformes útils per a tothom sense ofegar a impostos la classe mitjana i treballadora i amb la certesa que no cedirà al nacionalisme? Ara que ja se sap que l’única alternativa de futur és Cs, el dilema per al votant constitucionalista serà si dóna suport a un govern d’aquest partit o del PSOE amb els nacionalistes. Cs creix cada vegada que s’obren les urnes. Això és el que ocorrerà en els setze municipis de Lleida en els quals hem presentat candidatura per a les pròximes eleccions municipals. A la representació que ja tenim a Lleida, Alpicat i Viella, en dos setmanes l’ampliarem també a Alcarràs, Albatàrrec, Balaguer, Mollerussa, Tàrrega, Solsona, Cervera, Almacelles, Rosselló, Alcoletge, les Borges Blanques, la Seu d’Urgell i al Consell de la Vall d’Aran. ¡Vamos, Ciudadanos!

tracking