SEGRE

COL·LABORACIÓ

El meu compromís amb Lleida segueix intacte

Regidor en funcions del PP a l’Ajuntament de Lleida

El meu compromís amb Lleida segueix intacte

El meu compromís amb Lleida segueix intacteSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Aquest mes acaba, almenys per ara, una etapa apassionant de la meva vida com han sigut aquests vuit anys de regidor de la ciutat de Lleida, la meva ciutat. La ciutat que em va veure néixer i que em va educar, juntament amb els meus pares. Lleida m’ha donat molt i, per tant, tot el que li pugui retornar sempre em semblarà poc.

Ha sigut, sens dubte, un honor i un orgull formar part de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Lleida i poder compartir-la amb tots els altres regidors. Amb els regidors i regidores actuals i amb els regidors i regidores que en van formar part l’anterior mandat.

Durant aquests anys he compartit i he viscut moments complicats, però també altres de molt gratificants, i tant en uns com en els altres, sempre ho he fet pensant en una Lleida millor.

Els ciutadans ens van elegir per treballar per Lleida i pels lleidatans i lleidatanes més enllà d’ideologies. Això és el que he fet durant aquests vuit anys. Sempre he intentat anteposar els interessos de la nostra ciutat per sobre de les sigles de partit.

Aquests dos mandats de regidor m’han permès conèixer millor la nostra ciutat, estimar-la molt més, aprendre d’ella, dels seus veïns, dels diferents col·lectius, associacions i entitats, i dels seus barris i, sobretot, m’han permès servir-la.

Demano disculpes si en algun moment algú s’ha pogut sentir ofès o maltractat per les meves paraules, per la meva actitud o per les meves actuacions. No era la meva intenció.

També vull agrair la col·laboració, l’ajuda, la comprensió i la paciència que en tot moment he trobat en tots els tècnics i funcionaris de la Paeria. Ha estat un autèntic privilegi compartir amb ells aquests vuit anys i poder gaudir de la seva ajuda i consells.

Igualment, les gràcies als companys i companyes dels mitjans de comunicació pel tracte que m’han dispensat i per la deferència que sempre han tingut cap a la meva persona. Crec que trobaré a faltar les seves trucades de telèfon perquè en cada conversa que teníem em feien sentir també periodista, aquesta professió a la qual dec tant i que tant estimo.

I, si m’ho permeteu, vull fer una menció especial als companys del Grup Municipal, a la Sònia i a l’Òscar, dos enormes col·laboradors que han fet més fàcil la feina i el dia a dia. Gràcies per la vostra ajuda i disculpeu si en algun moment m’he fet massa pesat i exigent, sobre tot amb la Sònia, una gran professional i una treballadora incansable, sempre disposada a acompanyar-nos a la multitud d’actes que se celebren a la nostra ciutat de dilluns a diumenge.

No vull acabar aquestes línies sense referir-me breument al Partit Popular, del qual he format part durant 24 anys. Un partit que, en els últims temps, va a la deriva, d’error en error, i de fracàs electoral en fracàs electoral, i tot degut a les actuacions i decisions polítiques inadequades dels actuals dirigents.

I Lleida tampoc s’escapa d’aquest escenari. Es pot maquillar com es vulgui, però a les darreres eleccions municipals la realitat diu que, malgrat els dos regidors a la Paeria, gràcies, en bona part, al treball realitzat pel Grup Municipal en els darrers vuit anys, els candidats del Partit Popular han perdut mil vots a la ciutat de Lleida respecte a les eleccions municipals de fa quatre anys, el partit s’ha quedat sense representació a la Diputació i tan sols s’han aconseguit nou regidors en tota la província de Lleida.

Si a això li sumem la pèrdua del diputat al Parlament i del diputat al Congrés fa que el Partit Popular hagi quedat com una força política merament residual a les comarques de Lleida, i tot per culpa de la imperícia de l’actual direcció del partit.

Uns dirigents, els del Partit Popular de Lleida, que fa un any i mig, aproximadament, em varen demanar que marxés perquè, segons ells, no els representava. Aleshores no ho vaig fer per responsabilitat i perquè em devia als ciutadans i ciutadanes de Lleida que em van fer confiança a les urnes, però ara, un cop finalitzat el mandat, sí que penso marxar del partit perquè, a part que sóc totalment incompatible amb els actuals dirigents, el Partit Popular ha deixat de ser el meu projecte polític.

Crec que les successives patacades electorals els haurien de fer reflexionar sobre la seva capacitat per estar al capdavant d’aquesta formació política.

Dit això, i ja per finalitzar, vull afirmar que el meu compromís amb Lleida segueix intacte, i que ja sabeu que, com sempre, segueixo estant a la vostra disposició per tot allò que considereu que us puc ser d’ajuda. Gràcies!

tracking