SEGRE

COL·LABORACIÓ

Gràcies!

Portaveu del grup municipal de Cs Lleida

Gràcies!

Gràcies!SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Gràcies, en primer lloc, a les tres persones que han compartit aquests quatre anys de mandat amb nosaltres com a personal eventual. El 2015, seguint els principis de regeneració democràtica i professionalització de l’administració pública, vam fer una aposta: escollir els nostres assessors en funció d’una selecció de currículums, per mèrits i per capacitat. I, així, tres persones completament desconegudes van passar a formar part d’un equip que s’ha convertit en una segona família. L’aposta va ser guanyadora. Ares, Carles i Daniel han demostrat sobrada solvència i compromís, i el nostre treball no hauria estat tan eficaç sense ells. Continuem volent-vos al nostre costat.

Gràcies, en segon lloc, a José María i a Daniel. Amb Daniel Rubio, la Paeria perd un gran regidor, i el grup municipal un puntal de saviesa i de fermesa de conviccions. Però els vasos comunicants fan que tot aquest capital es traslladi a l’Ajuntament d’Alcoletge, on segur que demostrarà la seua traça. Et desitgem el millor, Dani.

I estic seguríssima que les associacions, l’Horta, totes les persones de fora de l’Ajuntament i tots els treballadors públics que han tractat amb José María Córdoba el trobaran tant a faltar com nosaltres. No ha pogut ser, i en aquest pròxim mandat, José Mari no serà regidor. Una persona apreciada i que es va encoratjar de forma extraordinària com a regidor durant aquest mandat que finalitza. Espero que puguem continuar tenint-te fent una tasca extraordinària a les associacions.

I gràcies, una vegada més, a totes aquelles persones que han decidit donar-nos el seu vot durant quatre anys més. Tenim moltíssima feina per fer. Hem de fer tot el possible per fer créixer aquesta base consolidada de veïns que confien en el projecte de Ciutadans i així poder arribar a governar l’Ajuntament de Lleida.

Hem començat des del mateix dilluns 27 de maig i ho continuarem fent durant aquests quatre anys següents. Exercirem una oposició responsable i constructiva, vetllant pels drets i el benestar de tots els veïns. Comença un mandat complex i apassionant, on els reptes seran d’enorme calibre. Desitgem els encerts més grans al nou govern i estarem molt atents defensant la igualtat de drets i oportunitats de tots els ciutadans amb les eines que ens proporciona l’Estat de Dret als demòcrates.

I gràcies, Lleida. Aquesta és la millor ciutat per viure d’arreu de Catalunya. Que ningú no en tingui cap dubte. Esperem que les nostres aportacions en el futur serveixin per seguir millorant-la, dia a dia, any rere any. Gràcies, Lleida. Vamos, Ciudadanos. A continuar treballant.

tracking