SEGRE

COL·LABORACIÓ

Torre Salses, una oportunitat per a Lleida

Directiu i accionista d’Eurofund

Una oportunitat per a Lleida

Una oportunitat per a LleidaSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Eurofund, l’empresa promotora del parc comercial i de lleure a Torre Salses, va presentar fa uns dies als mitjans de comunicació el projecte, denominat provisionalment, Go Lleida, i que té diversos objectius, tots en benefici de la ciutat. En l’esmentada presentació deixem clara la nostra ferma voluntat de dur a terme aquest parc de mitjanes a Torre Salses.

Un altre objectiu és reiterar que aquesta iniciativa és a favor de Lleida. No es va en contra de ningú ni es vol substituir res.

A Eurofund som experts en el sector comercial, tenim una llarga i exitosa experiència en parcs comercials a tot Espanya i per Europa en col·laboració amb altres empreses. I en cap dels nostres projectes l’obertura d’un complex com el que farem a Lleida no ha comportat el tancament del comerç del centre urbà. Al contrari, ha reforçat l’atractiu de la ciutat, la captació de nou públic i un volum de negoci més gran per a tots els formats comercials.

La nostra voluntat és col·laborar amb el municipi, les organitzacions empresarials i veïnals de Lleida per tirar junts del carro, crear sinergies i iniciatives de promoció conjunta. Ja vaig anunciar que posarem un tren turístic que unirà el centre amb Go Lleida i la nostra intenció és obrir diàleg amb les organitzacions empresarials i sectorials per crear aquestes sinergies.

El que volem és que a Lleida passin coses, que el parc de mitjanes sigui una locomotora i un atractiu que provoqui que molts lleidatans comprin a la ciutat i que els veïns d’una àmplia àrea d’influència vinguin a la capital de Ponent. El que pretenem és aturar d’una vegada la sagnia de compres que molts lleidatans fan a Barcelona, Saragossa, Andorra o a Tarragona i Reus.

Estem al tram final dels tràmits administratius per poder començar obres ben aviat i que els lleidatans vegin una realitat que no se situarà als afores, sinó a només cinc minuts amb cotxe des del centre o vint minuts caminant. La mateixa distància que molts fan cada dissabte passejant pel centre o si es vol anar al futbol, al bàsquet o a l’hoquei a la ciutat. A més, subvencionarem durant deu anys l’ampliació de la línia d’autobús perquè arribi fins a Torre Salses.

Oferirem un miler de llocs de treball, una inversió totalment privada de 100 milions d’euros, generarem negoci a moltes empreses locals, d’aquesta activitat es derivaran uns impostos, taxes i llicències que reportaran 8,4 milions a la Paeria i facilitarem la construcció del vial Víctor Torres.

Aquests són alguns dels beneficis que proposem per a la ciutat de Lleida en un projecte que volem que no només sigui nostre, sinó que volem que la ciutat se’l faci seu i el vegi com una gran oportunitat de present i de futur.

Recreació del futur parc comercial a Torre Salses

Els promotors de Torre Salses confien poder obrir durant el 2022Go Lleida

tracking