SEGRE

COL·LABORACIÓ

Pacte de Ciutat

Cap de l’Oposició a la Paeria

Pacte de Ciutat

Pacte de CiutatSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Anem sumant setmanes de confinament i mentre van passant els dies treballem per tal de plantejar i dissenyar de quina manera podem ajudar els sectors més colpejats per la crisi del coronavirus. Un cop passi tota aquesta greu situació caldrà pensar en quina ciutat volem i en això, des del PSC, creiem fermament que per tal de mirar al futur haurem de comptar amb valors importants i posar-los en pràctica. Per exemple valors com la complicitat, l’empatia, el compromís, la solidaritat, etc. La setmana passada en aquest espai defensava que cal posar fàcils les coses als veïns i veïnes de Lleida perquè dissenyar un quadern de sortida d’aquesta crisi és imprescindible. No podem badar. Hem insistit, des del PSC, que calen persones que treballin en aquesta línia de sortida i que això ens permetrà organitzar-nos de forma intel·ligent per tal de donar resposta a qui més ho necessita. La primera resposta cal donar-la a aquells sectors de la societat més vulnerables, la nostra gent gran, el personal que treballa a primera línia i un llarg etcètera, però un cop hàgim respost a això caldrà atendre aquells que no poden obrir la persiana dels seus negocis i em refereixo a tot el petit comerç i també a tots aquells autònoms que han vist afectada la seva feina per la crisi que vivim.

Insisteixo que serà important tot el treball que fem dia a dia per tal que el futur que s’aproxima sigui el menys dolorós possible per al sector de l’empresariat, ja que demanden l’ajuda de les administracions i cal donar resposta a les seves demandes. Cal ajudar els i les empresàries del sector de la restauració, del sector del comerç, del sector agrícola i el sector carni, i tots aquells autònoms i autònomes que tenen el seu negoci. En definitiva, persones que ens envolten en la nostra quotidianitat, en el nostre dia a dia, perquè entre tots conformem la societat lleidatana. Són aquest conjunt de persones a les quals cal respondre amb mesures com les que ha activat el Govern central, o aquelles propostes que honestament hem fet des del grup socialista a la Paeria com l’exempció d’alguns tributs i taxes municipals o la creació de borses de treball per ocupar persones en feines que ara mateix són demandades i que han pogut perdre la que feien fins al moment.

I tot això ho hem de fer amb tota la complicitat, amb tota l’empatia, el compromís i la solidaritat que ens sigui possible perquè tots aquests valors serviran per respondre a qui requereix la nostra ajuda i ens permetrà contribuir a aquest disseny de ciutat en què volem viure un cop passi aquesta dura crisi. Els i les socialistes creiem en una ciutat de valors, en la qual després de superar moments complicats com l’actual puguem dir amb rotunditat que no s’ha perdut cap oportunitat per ajudar els ciutadans i ciutadanes.

És per això que com a Cap de l’Oposició i màxim representant municipal a Lleida del meu partit ofereixo novament la meva mà estesa perquè serveixi per tirar endavant un pacte de ciutat per tal d’emprendre el camí cap a la dinamització econòmica i la defensa del sector empresarial, pimes i autònoms.

El treball per la defensa de tots els sectors de la nostra ciutat és l’objectiu que ens hem marcat els i les socialistes i per això totes les propostes socialistes que fem al govern de la Paeria tenen l’única voluntat de sumar sempre en favor del conjunt de la ciutadania de Lleida.

Una setmana més, us enviem un missatge de força i ànims, ens posem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu. Aquesta crisi la superarem i en sortirem reforçats com a societat. Molta força.

Pacte de Ciutat

Pacte de CiutatSEGRE

tracking