SEGRE

COL·LABORACIÓ

Els testos s'assemblen a les olles

Portaveu del grup municipal popular a la Paeria

Els testos s’assemblen a les olles

Els testos s’assemblen a les ollesSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Encara que només tingui dos regidors, són coneixedors que no m’arrugo davant la deriva dels qui ens gestionen. Per això, en l’últim ple vam presentar una moció per acabar amb les okupacions fraudulentes d’habitatges. La nostra proposta va encaminada a distingir entre dos supòsits.

D’una banda, reforçar els serveis socials per a aquelles famílies que no poden obtenir accés a un habitatge, i per al supòsit que així sigui, oferir-los ajuda.

D’altra banda, proposem crear una oficina de defensa dels drets dels veïn@s afectats per una okupació, com a òrgan que vetlli per la seguretat i la convivència veïnal. L’esmentada mesura va ser desestimada pel govern municipal en ple: ERC, Junts i Comú, més la complicitat del PSC. Uns i d’altres demostren la seua fragilitat per resoldre els problemes que arrosseguem des de dècades a Lleida, com per exemple la seguretat, la neteja dels nostres carrers o un pla que dignifiqui el Centre Històric.

Els mateixos que han rebutjat posar fre a les okupacions a Lleida, sí que s’han posat d’acord a apujar-nos el preu de l’aigua, a tot@s, indiscriminadament, sense dret a rèplica, aplicant l’“a pagar i a callar”! Queda clar que l’estratègia tant dels que ens han governat com dels que ens governen és practicar el bonisme, mirar cap a un altre costat i amagar la realitat. En definitiva, ni han tingut ni tenen projecte de ciutat. Ja saben, “els testos s’assemblen a les olles”.

El que no es pot permetre és que tant la convivència veïnal com la salut pública es vegin en perill per la falta de valentia a l’hora de prendre les mesures oportunes o d’oferir solucions a les famílies que es troben en una situació vulnerable.

Que la nostra moció no hagi prosperat genera una completa inseguretat, ja que afectats i comunitats de veïn@s no sabran a què atenir-se, de manera que al pànic generat s’afegirà la incertesa. El caòtic govern municipal té majoria, cert, però no deixaré sense veu els lleidatans preocupats i abandonats, que veuen minorats els seus drets davant la deixadesa dels gestors municipals.

Per això, no m’he quedat de braços plegats i hem posat en marxa una campanya de firmes perquè els veïn@s, sense complexos, ens donin suport, de forma transversal, en interès de Lleida.

Per a això, poden escriure’m i posar-se en contacte directament amb mi per firmar la nostra proposta i explicar el seu cas o la seua preocupació, a través del correu electrònic stopokupacioneslleida@gmail.com.Vivim moments difícils, i ara no toca privatitzar serveis, apujar impostos, apujar la taxa de l’aigua, permetre que ens okupin els habitatges o que s’instal·lin comptadors d’aigua gratuïts per als okupes, perquè va en perjudici de la seguretat i la reactivació econòmica. Sense inversió i consum no hi haurà activitat, i sense aquesta no hi haurà ocupació. Sense ocupació no hi haurà ingressos i, sense ingressos, hi haurà pobresa i ruïna per a famílies i empreses –més de la que ja s’ha generat– i insuficiència per poder finançar tots els serveis públics essencials, amb la qual cosa hi haurà menys recursos per a sanitat. Per tant, pitjor atenció i més morts per tota mena de malalties.

Recordin: liderem un projecte alternatiu, per la qual cosa els animo a posar-se en contacte amb nosaltres perquè, junts, ens impliquem en el present i futur de Lleida.

tracking