SEGRE

Sergi Torrente: «El nostre és el vot útil»

Cap de llista de Primàries

Sergi Torrente

«El nostre és el vot útil»magdalena altisent

Creat:

Actualitzat:

Qui és Sergi Torrente?

Visc a Rosselló, soc camioner i porto una cisterna de pinso. No m’he dedicat mai a la política però, després de l’1-O, em vaig dir: això ha de canviar. Si el mandat popular no el volen fer els polítics el durem a terme la gent i qui millor que Primàries per aconseguir-ho?

Suposo que va ser elegit en unes primàries, no?

Sí. Vam fer dos voltes i en les dos vaig sortir el primer.

Quanta gent congrega Primàries a Lleida?

Els quinze candidats, l’assemblea local i tots aquells que hi vulguin participar. És fàcil i gratis!

A què aspiren?

A fer el treball que no han volgut fer els polítics, que només aspiren a mantenir la cadira i a mentir a la gent. Si aconseguim una majoria absoluta, activarem la DUI, la publicarem al DOGC i ens quedarem allà, no com els que se’n van anar. Arriarem la bandera espanyola del Parlament, enviarem els Mossos d’Esquadra a controlar fronteres i ports i mobilitzarem la gent, tot sense violència. Seria una imatge potent que ens reportaria suports internacionals.

Perdoni, però sona utòpic...

No! És possible! Els polítics ens han venut una moto. No estan per la feina ja que només aspiren a allargar l’agoniadels catalans. El nostre és el vot útil perquè respectaria el mandat de l’1-O. ERC, Jx- Cat i la CUP porten anys amb majories i què han fet? Res, només tirar-se els plats al cap a les campanyes i després, un fart de riure. Per aquest motiu la gent ha d’obrir els ulls davant de la nova política que representem.

El candidat de Primàries a la Paeria ara ha passat a la llista de JxCat. Què opina?

Bé, era de Demòcrates, formació que vam haver d’expulsar perquè pretenien col·locar a dit candidats. Llavors es van enfadar i van intentar boicotejar- nos. Ara ja estem lliures d’aquests que volien mantenir la partitocràcia de la qual reneguem.

Si fos necessari, amb qui pactarien?

Fàcil. Amb tots els que vulguin aixecar la DUI. Si no, ens quedarem a l’oposició.

tracking