SEGRE
diari de campanya

diari de campanyaSEGRE

Creat:

Actualitzat:

La por a la Covid plana sobre les eleccions d’una manera mai vista. El temor als contagis als col·legis electorals es tradueix en milers de peticions d’exempció de les meses i en un rècord de vot per correu.

Es percep també en els missatges dels partits en campanya. Convèncer el propi electorat perquè acudeixi a les urnes s’ha convertit en prioritari, es· pecialment per als que no· més aconsegueixen bons resultats si els índexs de participació són alts. As· solir aquest objectiu té una dificultat extra per als candidats que abans havien qualificat d’“ir· responsable” mantenir la votació el 14-F. Per als uns i els altres, la por és aques· ta vegada el rival a batre.

Ambició de frontissa

“Sortim a guanyar” figura en una posició elevada en el rànquing de tòpics electorals. Tanmateix, la majoria de partits que es presenten a les eleccions són molt conscients que la victòria està molt per sobre de les seues possibilitats. Per a ells queda un altre objectiu, més assequible però també molt interessant: convertir-se en el partit frontissa del qual depengui la majoria parlamentària.

tracking