SEGRE
diari de campanya

diari de campanyaSEGRE

Creat:

Actualitzat:

No totes les postures ideològiques són respectables: la xenofòbia, el masclisme, l’homofòbia, el nazisme i el feixisme en general són doctrines polítiques que han costat moltes vides i que les llibertats han anat arraconant.

És cert també que al feixisme se l’ha de combatre amb tots els instruments que permet la democràcia, però Vox és avui un partit legal i per tant té el mateix dret a fer campanya electoral que qualsevol altre i les escenes de violència que estem veient aquests últims dies en aquells municipis on els seguidors de Santiago Abascal faran campanya no fan més que crear crispació i no contribueix de cap manera al pacifisme amb el qual els catalans sempre han reivindicat les seues idees i aspiracions.

La ignorància pot ser més poderosa davant d’algunes de les barbaritats que proclama aquest partit, el candidat del qual es desqualifica sol. L’altre dia va assegurar públicament que el pressupost de la Generalitat és “molt.. uns 27 milions” (són gairebé 30.000 milions). Ofèn qui pot, no qui vol.

tracking