SEGRE
diari de campanya

diari de campanyaSEGRE

Creat:

Actualitzat:

La campanya electoral ja es troba a la recta final i un dels objectius dels partits és convèncer els indecisos, que segons els sondejos representen un elevat percentatge dels votants.

De fet, el sondeig que va publicar SEGRE aquest diumenge passat assenyala que un 27,9 per cent no sap qui votar o bé no va voler respondre.

A aquests cal sumar-los els que no tenen pensat votar, o bé per por del virus o per tedi de la política, de manera que l’abstenció serà també elevada.

Davant d’aquesta situació, les formacions fan una crida a acudir a les urnes de forma massiva i a concentrar el vot útil en els seus respectius partits.

D’altra banda, remarquen que els col·legis electorals seran espais segurs, unes declaracions dirigides als que tenen por de contagiar- se als espais de votació.

El que és segur és que serà una jornada electoral atípica, com tota la nostra vida des de fa gairebé un any, i veurem imatges inèdites: membres de les meses amb equips de protecció quan hi assisteixin els positius, gels hidroalcohòlics, mascaretes... I aquí serem nosaltres per explicar-vos-ho.

tracking