SEGRE
Per uns carrers segurs

Per uns carrers segursSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Al govern de la Paeria se li ha escapat de les mans la seguretat i incivisme que s’ha instal·lat en alguns barris i zones de Lleida. Els veïns del Centre Històric estan farts d’excuses i de polítiques immobilistes i bonistes, igual que els de la Mariola. O què podem dir dels robatoris constants a l’Horta o l’entorn de la plaça Sant Joan de Mata a Cappont, per posar-ne alguns exemples.

Delinqüència, incivisme, venda de drogues, curses de cotxes en alguns carrers que les converteixen en autopistes, vendes ambulants sense llicència, càmeres de seguretat instal·lades, però sense funcionar, falta d’il·luminació i de manteniment a la via pública, persones grans que viuen atemorides quan surten pel carrer, etcètera. En definitiva, l’abandó i la decadència són la tònica habitual d’algunes zones de la ciutat de Lleida durant els últims anys, amb la permissivitat de les autoritats.

La gestió s’escriu amb el prefix in d’incompetència, d’incivisme, d’inseguretat i d’immundícia per la brutícia i la delinqüència que hi ha al carrer i la falta de bon funcionament de serveis públics essencials.

El tripartit va alçar la veu per presentar-se com el govern dels oblidats i són ells els que s’obliden dels barris i els veïns, els qui retallen les inversions, els serveis i equipaments des dels pressupostos municipals.

Som els ciutadans els que estem desesperats per responsables acomplexats.

Supediten l’incompliment de la seua obligació, d’actuar, per no provocar animadversió a alguns col·lectius dels denominats “col·legues”. No fos el cas que s’enfadin, es remoguin i els deixin de votar.

No podem acceptar que, en zones de la nostra ciutat, els que se salten les lleis o incompleixen les normes campin al seu aire sense conseqüències perquè segueixen i van a més. O que als okupes se’ls permeti empadronar-se a Lleida amb el beneplàcit del govern municipal, o se’ls instal·li comptadors d’aigua gratuïts, mentre els ciutadans mirem silenciosos i silenciats per por que a qui alci la veu se’l titlli amb adjectius als quals està acostumat.

El principi d’autoritat per ser democràtic ha de ser aplicat amb fermesa i posar fi a la impunitat dels que se salten les lleis. Per a això és important el suport i que se sentin recolzats tots els agents. La seua funció policial és capital per a la nostra convivència, és igual que sigui un mosso d’esquadra, policia local o nacional, guàrdia urbà o civil. La seua professió és vetllar per la nostra seguretat, protegir vides i béns i fer complir la llei. Ells som nosaltres i nosaltres estem amb ells. Per una #Lleidaimplicada amb la seguretat.

tracking