SEGRE

COL·LABORACIÓ

El millor d'Almacelles encara està per arribar

El millor d’Almacelles encara està per arribar

El millor d’Almacelles encara està per arribarSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Almacelles és un dels pobles afortunats que, en les darreres dues dècades, més ha augmentat la qualitat de vida, el benestar i les oportunitats de futur per als que tenim la sort d’haver-hi nascut o d’haver-hi pogut venir a viure. Tot aquest progrés social i econòmic ha estat un èxit col·lectiu de totes les almacellenques i els almacellencs, fruit d’una elevada cohesió social i del gran compromís de servei públic del qual gaudim a la vila. Amb tot, és de justícia reconèixer i agrair públicament el lideratge polític de l’alcalde, Josep Ibarz, per haver contribuït de manera inestimable a fer possible aquesta gran transformació, igual que cal deixar palesa la injusta sentència que ha obligat el seu cessament.

En aquesta nova etapa que iniciem, des del grup municipal d’Units per Almacelles també volem refermar, més que mai, el nostre compromís insubornable per seguir posant els interessos i la defensa del nostre poble per davant de tot i de qualsevol personalisme. Per això, tenim clar que la prioritat dels responsables municipals ha de ser sempre Almacelles i la seva gent.Vull transmetre l’honor que representa que les companyes i companys d’Units per Almacelles m’hagin escollit alcaldessa d’aquest municipi que estimem totes i tots, i també el vot de confiança que suposa l’abstenció del grup En Comú Almacelles. Ara ens caldrà treballar de valent per continuar situant el nostre poble al lloc que per potencial, per trajectòria, però sobretot per la voluntat de ser, ens correspon.

Som conscients que requereix un alt grau de complicitats i suports, i en aquest sentit estic plenament compromesa a situar sempre la ciutadania al centre i com a prioritat de totes les decisions que es prenguin en l’àmbit públic, i a informar-la sobre amb què i per què es gasten els recursos públics. Les almacellenques i els almacellencs han de tenir un ajuntament amb parets de vidre i la màxima transparència, amb ambició per continuar fent més fàcil el seu dia a dia. Personalment, és per mi tot un goig poder servir Almacelles i encaro aquest repte amb molta il·lusió, per seguir bastint amb empenta el poble que ens mereixem.

Espero, desitjo i confio que la meva elecció, més enllà de ser compartida per als regidors i regidores, també ho sigui per al conjunt de les dones i homes d’Almacelles a qui em comprometo servir amb lleialtat i honestedat.Per primer cop en la història d’Almacelles, la seva màxima representant és una dona i un 80% de la Junta de Govern Local està formada per dones, i per això, més que mai, la igualtat, la paritat, la justícia social i el respecte cap a les dones seran per a nosaltres un pilar fonamental. Ens comprometem amb les dones i amb el seu dret a estar presents en les decisions i polítiques que es prenguin.També posarem tots els nostres esforços per fer Almacelles mediambientalment sostenible, per tenir els millors equipaments esportius, socials i culturals, alhora que estarem al costat de les nostres famílies i infants, per permetre’ls gaudir de l’esport, de la salut, del lleure i de les relacions socials amb llibertat i seguretat.Em comprometo mostrar la mà estesa a tots els projectes que, vinguin de qui vinguin, contribueixin a millorar el dia a dia, la qualitat de vida, les oportunitats, el progrés i el benestar del nostre veïnat. Si ens mantenim unides i penquem de valent, portarem el nostre poble cap a noves fites fins ara mai assolides, ja que estic convençuda que les millors pàgines de la història d’Almacelles encara estan per escriure, i que depenen que totes i tots ho fem possible. Visca Almacelles i la seva gent!.

tracking