SEGRE
El joc de l’oca

El joc de l’ocaSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Donem per amortitzat el govern municipal perquè no dona més de si. L’esforç que hi puguem destinar és en va i ja no es pot arreglar. El caos ha convertit el Consistori en un circ, on assistim a un espectacle gratuït, que danya la imatge, l’estabilitat de la ciutat i fins i tot la nostra salut.

Entre els que se’n van, els que tornen, els que es queden sense grup, els que miren de reüll, aquells que fan temptatives de voler però no poder. En definitiva, el desgovern municipal lidera qualsevol espectacle a nivell mundial. El dia a dia es decideix al més pur estil joc de l’oca.

Parlem amb qui parlem la pregunta és generalitzada: quan són les pròximes eleccions municipals? Canvi o canvi. Per moltes etiquetes o sinònims que escriguem, Lleida està deixada i abandonada en tots els sentits. Qui és incapaç de liderar un govern, un equip, és incapaç d’il·lusionar més de 141.000 ilerdencs.

Se’ns farà etern, però arribarà el dia en què votarem, i tant, que sortirem amb la papereta a la mà per canviar el rumb de la nostra ciutat. Tots els vots compten i seran imprescindibles per aconseguir el canvi a Lleida. S’ha convertit en una qüestió de supervivència per al nostre futur.

Ni els d’abans ni els d’ara.Durant 42 anys s’han repartit el poder de les institucions ilerdenques entre els mateixos, l’esquerra socialista, sobiranista i comunista. Què han aconseguit?Repartir misèria, abandó, decadència, inseguretat i ruïna. La pèssima situació d’avui no és sobrevinguda, sinó que és fruit d’una mala gestió i política que arrosseguem.

No podem continuar sense rumb perquè anem directes a l’abisme.L’alternativa és el nostre projecte de #Lleidaimplica, de seny lleidatà, un nou model de ciutat que, amb la seua transformació gradual, ens brindi més possibilitats per poder viure-hi de manera saludable. Mitjançant el nostre projecte estratègic aconseguirem que barris, carrers, places i parcs es converteixin en el medi capaç de fer-nos disfrutar de més qualitat de vida. L’entorn urbà entès com un espai en el qual totes les accions se centren a millorar la sostenibilitat i la salut pública.

Volem una ciutat en la qual visquem bé.El nostre programa se sustenta sobre defensar els drets de les persones.Empoderar Lleida significa més lideratge, més serveis, més drets, més seguretat, més defensar els barris i l’Horta, més neteja i sostenibilitat, més polítiques en matèria d’habitatge, més benestar social, més emprendre, llibertat empresarial, comerç i ocupació, més participació ciutadana, més reforçar la nostra capitalitat amb el nostre entorn, més teixit associatiu, més avantatges fiscals.I el més important, qui ens importen són les persones; treballem per la ciutadania. La salut pública, la seguretat i la defensa dels nostres drets han de ser objectius d’obligat compliment. L’actual govern, més preocupat per tirar el dau de nou, desconeix el seu significat i proveïment, ignorant les conseqüències que poden desencadenar-se si continuem així o en aquesta línia.Cada dia més veïns de Lleida ho teniu més clar.

No us pregunto qui voteu o què penseu, però estic segur que compartim un propòsit comú: estimem Lleida i mirem el futur.

tracking