SEGRE
Dàmaris Gelabert, al capdavant del grup a les Festes de la Tardor.

Dàmaris Gelabert, al capdavant del grup a les Festes de la Tardor.J.C.

Creat:

Actualitzat:

FOLK-POP

Intèrpret: Dàmaris Gelabert.

Lleida Music Festival.:

Espai: Seu Vella

Data: 29 de setembre.

★★★★
Em va meravellar la capacitat de Dàmaris Gelabert i tot el seu equip de cantants, músics i ballarines per captar l’atenció i divertir tant en els seus coloristes espectacles el públic infantil, al qual dirigeix el seu treball de comunicació educativa i d’animació.

En la millor de tradició de grans del gènere com el malaguanyat Xesco Boix, el seu deixeble Noè Rivas o els nostres Xip-Xap, la veterana compositora, pedagoga i músic-terapeuta barcelonina va delectar la nombrosíssima audiència que va atreure a la Seu Vella amb la seua proposta despreocupada i plena d’humor i alegria.

Amb un bon nombre de discos, contes i xous en viu a l’esquena, el treball que fa tant temps que desenvolupa l’ha convertit en, segurament, el referent actual més important entre els professionals del seu àmbit, multiplica la seua presència incombustible per tot el país i, el més important, i aconsegueix imbuir en la gent més jove l’amor per la música. És a dir, la medicina que tot ho cura i que, més enllà de les nostres necessitats vitals més primàries i insubstituïbles, ens ajuda a ser més feliços en el nostre dia a dia.

Fent gala d’aquesta capacitat única i innata per encomanar tots els joves espectadors, sense excepció, que van a veure-la, amb les seues cançons, contes i teatralitat, la Gelabert va aconseguir mantenir viva l’atenció de tots durant l’hora llarga que va durar la posada en escena i que es va concretar, sense cap dubte, en un gran èxit artístic des de tots els punts de vista possibles.

El que té ella és un do, no en tenim cap dubte, i tots els que som pares ens meravellem, absolutament sorpresos, de la seua capacitat d’entretenir, educar i ensenyar bonhomia d’una forma tan senzilla i divertida als nostres locos bajitos..

tracking