SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Tenim molta feina. El millor regal que podem fer a les persones que injustament han perdut la seva llibertat, per la venjança repressora de l’Estat, és guanyar les properes eleccions. El millor regal que nosaltres mateixos ens podem fer és guanyar-les en vots i no tan sols, per la proporció matemàtica d’Hondt. M’hauria agradat una llista única, però això també és fer-nos trampes al solitari. Hi ha a Catalunya múltiples ideologies, interessos i sensibilitats que se sumen i es contraposen. També hi ha velles i noves històries que no se superen d’avui per demà. Hi són en els partits i en nosaltres, les persones que escriurem la història. Tota una sèrie de partits presentaran les seves propostes i en aquestes hi haurà diferències substancials i cabdals coincidències que respondran a les múltiples sensibilitats. Hem de mostrar al món que ens mira que la gran majoria de la població de Catalunya vol navegar en el seu propi vaixell, conjuntament i en la mateixa direcció que la flota europea.

Durant aquests darrers anys, milions de persones ens hem mobilitzat per fer-nos visibles al món i aquest objectiu s’ha aconseguit, amb un desgast i uns costos personals enormes. Hem rebut lliçons i de forma autodidacta hem après a ser millors persones i ciutadans de Catalunya en majúscules. Hem creat consciència a casa nostra i a molts racons que ni tan sols sabíem que en tenien. Moltes d’aquestes persones no pertanyem a cap partit polític i la nostra tasca cal que sigui coordinada, car ho necessitarem tot.

Mentre la crosta Arrimadas, Iceta i Albiol està bolcada en les eleccions des de fa mesos, comptant amb ingents cabdals provinents dels financers de la misèria, poderosos mitjans de desinformació, aparells publicitaris i de pressió amb la col·laboració molt interessada de tots els poders de l’immobilisme, nosaltres només tenim la voluntat i el voluntarisme d’un poble que té un titànic objectiu: guanyar-nos la preuada llibertat. Per aquest motiu hem de centrar tot el nostre esforç en les eleccions del 21 de desembre. Com un exèrcit de voluntaris entregats a la causa, hem de mobilitzar-nos per fer arribar a tothom el missatge i la voluntat de construcció de la República. Si no ho aconseguim, només ens mereixerem l’Autonomia sotmesa que ara tenim.

tracking