SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Centenars de milers de persones es manifesten, sacrificant un dia de festa personal, de fet, l’aprofiten, per reclamar democràcia, justícia i llibertat. De fet, reclamen República. Una manifestació cívica, exemple mundial de mobilització ciutadana, en què un de cada 10 catalans deixava l’interès personal per regalar-lo a la resta. Una manifestació ciutadana que només és una petita mostra del que serà la propera, molt propera, quan milions direm prou. Molts volem saber què passarà amb la sentència, si es farà justícia o la negarà per sempre als presos polítics, als exiliats i als milions que patim les represàlies d’un Estat a les antípodes del segle XXI. El mateix dia, laborable a Espanya, el Congrés dels Diputats ens mostrava la seva incapacitat per respectar les mínimes normes de la Democràcia.

Ens envien el missatge inequívoc que per tenir majories deixen il·legalment els escons buits d’insignes catalans electes de Catalunya i no respecten una població que només necessita per fer de ruc de càrrega. Ens mostren que repetiran les eleccions que calgui fins que surti el resultat espanyol que volen i, no ens enganyem, el resultat en què no necessitin dels catalans per seguir imposant la seva política d’espoli i maltractament físic, institucional i polític. Són incapaços de pactar un govern que solucioni els problemes de la majoria dels ciutadans d’Espanya, que respecti la voluntat d’uns votants que els han dit inequívocament el que volien.

El partit socialista nega davant els seus electors l’essència de la seva ideologia per complir els desitjos de la minoria privilegiada dels poderosos, que els exigeixen fer el contrari que pregonen, prohibir el pacte d’esquerres que les urnes han demostrat. En un moment extremament crític, socialment i econòmicament, per al futur de milions de persones, els nostres representants electes es dediquen a mantenir la seva situació personal de “pobres” milionaris burgesos, en contra de l’interès general. Hi ha un problema a Catalunya, on milions demanem votar per decidir? Què ens ofereixen? Més espoli, més barró, més negació, més injustícia, més del que és menys i acaba essent res de res. Si ara mateix no hi solucions adequades, les conseqüències futures seran impredictibles tempestes de gota freda.

tracking