SEGRE
Juan Cal, Santiago Costa i Robert Serentill van rebre ahir el premi al Grup SEGRE de mans del president Torra a la Generalitat.

Juan Cal, Santiago Costa i Robert Serentill van rebre ahir el premi al Grup SEGRE de mans del president Torra a la Generalitat.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

En temps de furibunds atacs a les xarxes i crítiques a tot el que discrepa, és d’agrair que algú destaqui la teua tasca i la consideri mereixedora d’un premi, i si el reconeixement arriba de la Generalitat de Catalunya en forma de Premi Nacional de Comunicació, a la gratitud s’uneix l’orgull per ser creditors d’aquest guardó, que ve a reconèixer la professionalitat, el rigor i el treball dels 37 anys de vida d’aquest diari, que en el seu creixement ha donat lloc al grup SEGRE, que ahir va rebre aquest premi. I ens alegra especialment que la distinció hagi estat al periodisme de proximitat que fem, perquè és el que dóna sentit a aquest diari i el grup: la identificació amb el seu entorn, amb les comarques de Lleida, que són les que han marcat la seua història, donen sentit als seus continguts i també en decidiran el futur, perquè som i serem el que sigui i vulgui la societat lleidatana. Res de Lleida no ens és aliè i tot el que passi o es reclama a les nostres comarques ha de tenir cabuda a les nostres pàgines, al nostre web o als nostres espais televisius, i alhora hem de ser l’altaveu de les seues reivindicacions, impulsors de les seues infraestructures, defensors de les seues queixes, còmplices dels seus èxits i les seues celebracions i també solidaris en les desgràcies. Per això ens alegra ser premiats pel nostre periodisme de proximitat, i també perquè suposa un reconeixement des de Barcelona al treball fet des de comarques i no sempre valorat. Vam ser els primers a llançar al mercat una doble edició del diari en català i castellà, com a reflex de la nostra societat, en una iniciativa tan exitosa que després ha estat imitada. També hem estat pioners a crear un grup multimèdia amb presència a tots els canals comunicatius i també a crear i millorar un web que ja té milions de pàgines vistes. Sempre arrelats a Lleida i amb el periodisme independent com a bandera, sense llançar-nos a aventures estranyes o alienes al món comunicatiu. I, sobretot, cal destacar que el que vam recollir ahir és un premi col·lectiu a què han contribuït totes i cadascuna de les persones que treballen o han treballat al grup, perquè sense el seu esforç, sense la seua professionalitat, sense les moltes hores dedicades i sense el seu sacrifici, no hauria pogut recollir el guardó la delegació que va anar a Barcelona. El premi és de tots i és el millor esperó per seguir al servei dels nostres lectors.

tracking