SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Quan es va fixar el 28 de setembre per disputar el segon dels partits ajornats del Lleida Esportiu, dubto que un s’adonés que era jornada de Champions League. Llavors s’estava en ple agost i encara no s’havia celebrat el sorteig de la fase de grups. El cas és que ahir jugava el Barça i és de suposar que això va restar públic el Camp d’Esports.

Sense Champions tampoc no hi hauria hagut un ple, però cal suposar que algú més sí que s’hauria passat per l’estadi. Hi havia motius per fer-ho. Era el primer partit a casa de tota la temporada i, almenys, hauria d’existir la curiositat per veure com havia quedat la modernitzada gespa, nova de trinca, després de tants nyaps com s’havien acumulat des de feia anys i sempre per aquestes dates, que deixaven el camp fet pols fins a finals d’octubre, com a mínim.

O sigui que els que es van quedar a casa veient l’altre partit per la tele es van perdre un partit històric dins de la curta història de l’Esportiu. Gespa nova, porteries noves –fa mal que el primer a trepitjar-les fos l’Hospitalet!– i banquetes noves.

Ah!, i dimensions noves, ja que aprofitant les obres s’ha allargat i eixamplat el camp en uns metres fins a deixar-lo en el 105 x 68, a l’altura d’estadis dels grans de la Primera divisió.

I a més va arribar, afortunadament, la primera victòria d’aquesta temporada, que ja feia falta, perquè, malgrat que amb dos partits menys –ara ja només amb un–, feia mal a la vista mirar la classificació i trobar-se el Lleida en posicions de descens. Així que cal felicitar els pocs aficionats que van decidir veure en directe el partit. Van ser pocs, la veritat. No pas més de set-cents o vuit-cents. I no hi eren les penyes, que segueixen en vaga de suports caiguts. Però s’hi van sentir aplaudiments. I crits de suport. I un desconegut solista cridant el nom de l’equip.

A aquests pocs però entusiastes aficionats, Siviero i els seus jugadors els van dedicar la victòria davant de l’Hospitalet. Ara caldrà veure si continua aquest bon rotllo diumenge davant del Saguntí.

tracking