SEGRE
Cristian Gómez defensa la pilota davant de la presència d’un rival, en una acció del partit d’ahir.

Cristian Gómez defensa la pilota davant de la presència d’un rival, en una acció del partit d’ahir.

Creat:

Actualitzat:

E

ls termòmetres per mesurar la bona salut d’un club s’han d’aplicar fonamentalment sobre tres aspectes: l’econòmic, l’esportiu i el social. Només que falli un d’aquests tres pilars, l’edifici trontolla. Si en fallen més, la situació no pot contemplar-se de cap altra manera que no sigui amb preocupació.

I en aquests moments el Lleida és un malalt que es troba a l’UCI. La situació esportiva, amb l’equip en zona de descens, és terriblement dolenta i la social, amb un divorci que està sent traumàtic entre la directiva i un ampli sector de l’afició, s’agreuja a cada jornada que passa. I pel que fa a l’aspecte econòmic, més val que no es repeteixi el que va succeir la passada temporada, perquè va ser precisament en la gestió dels impagaments a la plantilla on es va plantar el germen de l’actual mala situació.

És inqüestionable que la sisena temporada del Lleida Esportiu està sent la pitjor i cal suposar que els seus responsables deuen estar fent les anàlisis pertinents per identificar les causes de la malaltia. Només així serà possible curar el pacient. Una analítica equivocada o una medicació errònia només agreujaran la situació del malalt. Fent història, la primera temporada del Lleida, que va ser de transició, es va superar de forma més que notable i allà va començar la recuperació d’una afició que, tampoc no ho oblidem, s’havia anat desertant en l’última etapa de l’anterior club. Amb Toni Seligrat, que va portar l’equip a dos play-offs, i després amb Imanol Idiakez, amb un tercer play-off i un cinquè lloc, la situació esportiva va ser impecable. La social, amb el camp ple als finals de temporada, també. En l’aspecte econòmic, segons va destacar el club quan va celebrar assemblees informatives, cada any es va tancar amb superàvit. Petit, però superàvit. El club ha d’analitzar el que ha passat i el que està passant i, a banda de repartir culpes, ha d’assumir les seues. Les solucions difícilment es trobaran afegint gasolina al foc. I llegint algunes xarxes socials, l’incendi fa pinta de continuar cremant.

tracking