SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Tirarem de tòpics, d’acord. El futbol és així. La diferència entre l’èxit i el fracàs ve marcada únicament perquè la piloteta entri o no. Els resultats són l’únic que compta i no hi ha passat ni futur, només l’últim partit. Podríem seguir, però ja n’hi ha prou. Ja intueixen que estem parlant de Cristian Alfonso. El seu cas no és nou en el futbol. Ni és el primer ni serà l’últim. El cinema nord-americà ja ho ha reflectit en més d’una ocasió. El jugador, no importa en quina disciplina esportiva, defenestrat, marginat, entrant amb calçador a l’equip per convertir-se en l’heroi, en el salvador dels seus companys i en el nou ídol de l’afició.

Cristian Alfonso va arribar aquesta pretemporada al Lleida amb aurèola de “crac”, de Segona B si es vol però “crac” al cap i a la fi, per experiència i pel seu pas per la Primera Divisió. El seu rendiment no va ser el que se n’esperava i a poc a poc va perdre protagonisme al llarg de la primera volta fins al punt que al mercat d’hivern se li va donar la baixa juntament amb la del Turu Flores, Guillem Martí o Carlos Indiano.

No van arribar ofertes per a ell i va acabar quedant-se al Lleida sota l’eufemisme, després de la inesperada marxa de Fran Moreno, que podia quedar-se “si assumia el seu nou rol a l’equip”. Ahir a les 17.02 h, en un escarit comunicat oficial, el club anunciava que Cristian Alfonso es reincorporava a tots els efectes a la plantilla del primer equip amb la corresponent llicència federativa. Poc després el seu nom apareixia entre els convocats davant l’Ebro amb el dorsal número 17. Al tram final del partit va entrar substituint Casares. Pocs minuts per intentar demostrar moltes coses. Però, ho dèiem al principi, aquest esport té aquestes coses. El defenestrat jugador, posteriorment indultat i repescat, va enviar primer una pilota al pal i, poc després ja a l’afegit, va ser l’autor d’un gol que valia els tres punts i que prolonga la ratxa de resultats positius de l’equip. Ara ja no és el dolent de la pel·lícula sinó l’heroi que ha assimilat quin serà el seu nou rol.

tracking