SEGRE
Kregor Hermet va tornar a suplir la baixa d’Alzamora.

Kregor Hermet va tornar a suplir la baixa d’Alzamora.

Creat:

Actualitzat:

A

falta de sis partits per finalitzar la fase regular de la LEB Or, l’Actel Força Lleida es troba lluitant per entrar als llocs de play-off i, si bé és cert que la dificultat és màxima per la pressió dels rivals directes, no podem perdre de vista la bona línia de l’equip lluitant fins a l’últim minut en la major part dels partits, la qual cosa augura un final molt ajustat que es decidirà de segur en l’última jornada.

De forma paral·lela, la directiva està provant d’ordenar les interioritats del club, explorar les possibilitats de creixement econòmic i esportiu i planificar una nova temporada amb el temps suficient com per evitar que les presses ens facin perdre renovacions i contractacions per forjar una plantilla de garanties que pugui donar la cara i satisfer l’expectativa creada en una afició bolcada.

Als jugadors del planter amb contracte com Rubín de Celis i Sutina es podrien afegir el veterà Miki Feliu –ho ha manifestat per activa i per passiva– i no es descarta que Nevels, Mbaye, Martí i el brasiler Demétrio continuïn una temporada més a casa nostra després de la bona campanya realitzada. Tot dependrà de la nova planificació i l’estil que vulgui donar Borja Comenje –un altre que té contracte en vigor– al nou projecte.

Canviar el vuitanta per cent de la plantilla com ha succeït en altres temporades no ha sigut una bona solució. La continuïtat és un actiu i la confiança en aquests joves jugadors ens hauria de donar moltes satisfaccions. Canviar per canviar no és una bona estratègia i, si l’economia ens ho permet, amb un parell de fitxatges estrella es podria optar a estar a dalt de tot.

Equilibri, continuïtat i confiança. Planifiquem amb temps i hi guanyarà el bàsquet.

tracking